[APG 3.0 final] does not remember manual set image properties  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
User avatar
gkaefer
Member
 
Topic author
Posts: 3549
Likes: 0 post
Liked in: 15 posts
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg
Info

[APG 3.0 final] does not remember manual set image properties

by gkaefer » Sun Dec 09, 2012 12:05 am

I did use the images attached in this posting
http://www.kolor.com/forum/p108394-yesterday-23-00-41#p108394
and found following bug:

if images does not have EXIF data and you do set them in the image properties finalizing with pressing OK button, the values are accepted and than pano correct detected. in the Group window the values are displayed too.
+ but if you do enter the image properties again - the values are gone.
+ if you save the apg workpsace and later do reload them, than in the Group window "No exif information" is displayed.

Liebe Gruesse,
Georg

EDIT: PS: other vlaues like Detection image quality value (standard, High etc...) are also not saved with the apg workspace...




Last edited by gkaefer on Sun Dec 09, 2012 12:49 am, edited 1 time in total.

User avatar
ThomasV
Kolor Team
 
Posts: 300
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Info

by ThomasV » Mon Dec 10, 2012 10:39 am

Hi Georg,

Issue 1641 add to the features request list.

Regards,
Thomas

User avatar
gkaefer
Member
 
Topic author
Posts: 3549
Likes: 0 post
Liked in: 15 posts
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg
Info

by gkaefer » Mon Dec 10, 2012 12:02 pm

;) feature request? I rather think its a bug - saving the project does not save major parts of the settings...
Liebe Gruesse,
Georg


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron