[APG 2.6.0b1 Win 7 x64] lightroom and bridge plugins not installed  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
foundation
Member
 
Topic author
Posts: 276
Likes: 3 posts
Liked in: 2 posts
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:43 am
Info

[APG 2.6.0b1 Win 7 x64] lightroom and bridge plugins not installed

by foundation » Mon Jul 18, 2011 1:59 am

Looking at the video on the kolor blog, the lightroom integration and bridge integration is done through a plugin. Am I missing a separate download or was the installer supposed to install the plugin? I can't find a .lrplugin file any where in the program files\kolor directory. Am I missing something? Thanks for the help.

User avatar
Lionel Laissus
Kolor Team
 
Posts: 181
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Dec 08, 2005 4:32 pm
Info

by Lionel Laissus » Mon Jul 18, 2011 10:16 am

The plugins are installed during the installation steps.

The path for BridgeCS plugin is : C:\Users\*********\AppData\Roaming\Adobe\Bridge CS4\Startup Scripts

The path for Lightroom plugin is : C:\Users\*********\AppData\Roaming\Adobe\Lightroom\Modules

The path for Picasa is : C:\Program Files\Google\Picasa3\buttons or C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\buttons



no avatar
foundation
Member
 
Topic author
Posts: 276
Likes: 3 posts
Liked in: 2 posts
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:43 am
Info

by foundation » Tue Jul 19, 2011 11:37 pm

Thanks for the info. I checked that directory and there is only my nik hdr efex plugin. I also checked c:\users\default and c:\users\public. I believe I installed with "create shortcuts for all users". I tried reinstalling and still nothing (I verified the check boxes for bridge and lightroom plugins were checked). do I need to run the installer as administrator? this is in windows 7 x64

no avatar
foundation
Member
 
Topic author
Posts: 276
Likes: 3 posts
Liked in: 2 posts
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:43 am
Info

by foundation » Tue Jul 19, 2011 11:47 pm

I just found it in c:\ProgramData\Adobe\Lightroom\Modules and was able to manually add it via the lightroom plug in manager.

no avatar
brunchto
Member
 
Posts: 62
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri May 05, 2006 6:20 pm
Location: Limoges - France
Info

by brunchto » Thu Jul 21, 2011 7:35 pm

if the modules folder does not exists in AppData\Roaming\Adobe\Lightroom\ the plug in is not installed

User avatar
Lionel Laissus
Kolor Team
 
Posts: 181
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Dec 08, 2005 4:32 pm
Info

by Lionel Laissus » Fri Jul 22, 2011 3:25 pm

Issue 805 opened
Thx l will double check that ...

Could you give me more details about your computer ?

no avatar
foundation
Member
 
Topic author
Posts: 276
Likes: 3 posts
Liked in: 2 posts
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:43 am
Info

by foundation » Tue Jul 26, 2011 12:18 am

Did you want my details or brunchto's? Which details did you want?
Dell T7500 dual x5680 48GB of RAM windows 7 x64 service pack 1, user account is an administrator


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron