[APP2.0.9 Vista64] Import alignment problems  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
wjh31
Member
 
Topic author
Posts: 455
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Apr 09, 2009 11:23 pm
Location: Surrey, UK
Info

[APP2.0.9 Vista64] Import alignment problems

by wjh31 » Sun Sep 26, 2010 12:00 pm

in another post (http://www.autopano.net/forum/p69576-today-10-01-05#p69576) discussing the use of the merlin head and APP for bokeh panoramas, i mention that the image was imported and rendered with no optimisation. There is a reason the optimisaiton was deliberately skipped, which is shown in the image bellow. The image shows the same picture imported with optimisation. Links are found between some images, and any remaining images are positioned according to the papywizard xml file. However when the links are optimised, something goes awry, which is particularly evident in the set of linked images in the grass. The images become closer together and curved in comparison to the images positioned with the xml file, resulting in gaps in places.

Im not sure if this is a bug with the xml export in papywizard or with the way that APP reads the file, so i will let fma and alexandre fight it out over this one.



User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5988
Likes: 7 posts
Liked in: 10 posts
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France
Info

by AlexandreJ » Tue Oct 05, 2010 10:30 am

I would say, wait for 2.5 beta 2. Papywizard import has been improved.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests