Watermarks in Premiere Pro plugins after stable v2.5  

Have a problem using the GoPro VR NLE Plugins? Have you encountered a bug that needs fixing? Please post it here.
Des difficultés à utiliser les plugins NLE GoPro VR ? Avez-vous découvert un bug qui doit être fixé ? Postez les ici.
no avatar
staus
New member
 
Topic author
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Oct 13, 2016 1:12 am
Info

Watermarks in Premiere Pro plugins after stable v2.5

by staus » Thu Oct 13, 2016 1:18 am

After I updated I suddenly see these GoPro watermarks when applying GoPro VR Reframe/Horizon plugins in Premiere Pro.
How do I get rid of them? AutoPano Video is already registered to me

Image

Thanks
Attachments
Screen Shot 2016-10-13 at 02.06.26.png

User avatar
JeromeL
Member
 
Posts: 44
Likes: 0 post
Liked in: 2 posts
Joined: Fri May 27, 2016 1:59 pm
Info

Re: Watermarks in Premiere Pro plugins after stable v2.5

by JeromeL » Thu Oct 13, 2016 9:48 am

Hello,

Can you please display the result of this command line :

Code: Select all
ls -la ~/Library/Application\ Support/Kolor/


(To do that you have to open the "Terminal" application in Applications->Utilities and simply copy/paste the above command line)

no avatar
staus
New member
 
Topic author
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Oct 13, 2016 1:12 am
Info

Re: Watermarks in Premiere Pro plugins after stable v2.5

by staus » Thu Oct 13, 2016 10:56 am

Code: Select all
drwxr-xr-x    6 staus  staff   204 Feb 16  2016 .
drwx------+ 102 staus  staff  3468 Oct 13 11:55 ..
drwxr-xr-x    4 staus  staff   136 Sep 20  2015 AutopanoGiga30
drwxr-xr-x    4 staus  staff   136 Feb  8  2016 AutopanoGiga42
drwxr-xr-x    4 staus  staff   136 Feb  8  2016 AutopanoVideoPro22
drwxr-xr-x    4 staus  staff   136 Feb 16  2016 AutopanoVideoPro23

User avatar
JeromeL
Member
 
Posts: 44
Likes: 0 post
Liked in: 2 posts
Joined: Fri May 27, 2016 1:59 pm
Info

Re: Watermarks in Premiere Pro plugins after stable v2.5

by JeromeL » Thu Oct 13, 2016 1:42 pm

Ok thanks,

AutopanoVideoPro 2.5 doesn't appear in the list of installed versions. Can you please try to reinstall this version? And then make sure to open it, register the product and then close it before using Premiere.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron