Page 1 of 1

Still Images

PostPosted: Fri Nov 11, 2016 3:10 pm
by dzeek
Does GoPro Omni Importer support still images? If not, are there plans to add this? If not, what is the recommended best practice way to do it? Right now I am doing it manually with Autopano Giga and it is very time consuming and error prone (without the benefit of meta data).

Thank you

Re: Still Images

PostPosted: Mon Nov 14, 2016 2:33 pm
by Annis
Hello and welcome to the forum,

The Omni Importer doesn't support them yet, but soon!
Until then manually in APG is the only way.

Re: Still Images

PostPosted: Mon Nov 14, 2016 2:36 pm
by dzeek
Annis wrote:Hello and welcome to the forum,

The Omni Importer doesn't support them yet, but soon!
Until then manually in APG is the only way.


Understood. Can you please provide a rough timeframe for when Omni Importer will support them? Thank you.

Re: Still Images

PostPosted: Sun Nov 27, 2016 5:07 pm
by skeeterou
dzeek, the newest beta supports stills!

Re: Still Images

PostPosted: Sun Nov 27, 2016 5:57 pm
by dzeek
Great. Thanks!

Re: Still Images  [SOLVED]

PostPosted: Mon Nov 28, 2016 1:48 pm
by Annis
In case you haven't noticed/ didn't get the newsletters, AVP 2.6 Beta 1 combined with the latest Omni Firmware allows you to stitch still images, timelapses, bursts and nightlapses. :)

viewtopic.php?f=3&t=34157

Re: Still Images

PostPosted: Mon Nov 28, 2016 2:02 pm
by dzeek
Sadly, I have already returned the Omni. I just couldn't justify using it without still image,etc support in the SW and more importantly, the lack of a centralized solution for video and still data offload. Dealing with Micro SD cards is just way too cumbersome.

Re: Still Images

PostPosted: Mon Mar 13, 2017 4:41 pm
by 360jt
@Annis - "In case you haven't noticed/ didn't get the newsletters, AVP 2.6 Beta 1 combined with the latest Omni Firmware allows you to stitch still images, timelapses, bursts and nightlapses"

Does it open the still images in Autopano Pro or in Autopano Video? Also you said that the latest Omni Firmware is needed, where are the steps to do this, do I need to update each GoPro in the Omni or just the Master?

I have tried the Latest Beta of the Omni Importer and it can't find any of my images.