Read before posting - Forum rules  

Have a problem using the GoPro Omni Importer? Have you encountered a bug that needs fixing? Please post it here.
Des difficultés à utiliser le GoPro Omni Importer ? Avez-vous découvert un bug qui doit être fixé ? Postez les ici.
User avatar
Annis
Kolor Team
 
Topic author
Posts: 6063
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Read before posting - Forum rules

by Annis » Thu Mar 27, 2014 4:54 pm

Hello,

This sub-forum is for users who have a bug to report, crashes, stability issues using the GoPro Omni Importer. If you need help or have bugs to report concerning Autopano Video, please go to the Using Autopano Video and Autopano Video Bugs & Discussion forums.

Before posting, have a look at our Troubleshooting page, in case that solves your problem.
You may also want to do a search for a bug, before reporting it.

When posting, make sure that you provide as much information as possible, so that the problem can be identified quickly, and solved swiftly:
- Your computer specs (OS, graphics card (-> up to date drivers?), etc..)
- Which version of the software you are using
- Which version of the Omni firmware you are using
- When does the crash/problem occur exactly?
- Can you recreate the problem? If yes, what is your precise workflow?
- Is the same using a different project? If not, what's the difference between the two?
- Screenshots, we love those
- etc..

Once the issue is solved, check the solved button on the top right corner of the post that provided you with the solution.

Make sure you post one topic per issue, so that they can be dealt with separately.


Thanks for reading,

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron