KR pano plug-ins  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Tour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

KR pano plug-ins

by DigiPhot » Wed Sep 15, 2010 8:21 pm

Hello,
I tried to install the krpano editor plugin but when opening the editor I get the message: wrong krpano version.
I had bought the krpano licences befor buying autopanotour, so I bought it without them

When I swap the generated .swf with the one i got from krpano it displays the krpano demo watermark, even when adding the .licence files
In the documentation I read that when saving I should point to the licence files, but I cannot find that anywhere

can you help me whit this please?
Best Regards,
Hans Klop

no avatar
Adrien F
Member
 
Posts: 264
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:18 am

by Adrien F » Thu Sep 16, 2010 8:14 am

Hello, you may find help there : http://www.autopano.net/wiki-en/action/view/Autopano_Tour_FAQ
Basically you only need to enter your licence in the software once and never care about krpano afterward (except for customized visits).

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Thu Sep 16, 2010 8:22 am

Yes, I have read that
problem is: I see no "register" menu
where should I find it?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14285
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Thu Sep 16, 2010 8:51 am

DigiPhot wrote:Yes, I have read that
problem is: I see no "register" menu
where should I find it?

Here:




Last edited by mediavets on Thu Sep 16, 2010 8:53 am, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Thu Sep 16, 2010 10:24 am

Not with me
I'm on a mac, but there shouldn't be a difference?
after the help menu there is nothing else

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Thu Sep 16, 2010 10:25 am

btw, I'm running version 1.0.9
where can I download the 1.1?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14285
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Thu Sep 16, 2010 10:26 am

DigiPhot wrote:btw, I'm running version 1.0.9
where can I download the 1.1?

Here:
http://www.autopano.net/wiki-en/Lastest_Beta
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Thu Sep 16, 2010 10:31 am

thanks,
i posted two posts
can you answer the previous one also?

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3385
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

by gkaefer » Thu Sep 16, 2010 10:54 am

DigiPhot wrote:Not with me
I'm on a mac, but there shouldn't be a difference?
after the help menu there is nothing else

same for me on windows if using 1.0.9
using 1.1. latest beta 10 I have the menu...
Georg

PS on windows you can install APT beta 10 prallel to your existing 1.0.9 version....
hope all is same on mac (no experience)...
Last edited by gkaefer on Thu Sep 16, 2010 10:56 am, edited 1 time in total.

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Thu Sep 16, 2010 1:22 pm

How do I register under 1.0.9 then?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14285
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Thu Sep 16, 2010 1:40 pm

DigiPhot wrote:How do I register under 1.0.9 then?

Forget 1.0.9, the latest beta - V1.1 beta 10 - is a far superior program.
Last edited by mediavets on Thu Sep 16, 2010 1:40 pm, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Thu Sep 16, 2010 2:00 pm

Doesn't beta mean: bugs, crashes, etc.?
Why is de downloadlink to v1.1 not on the website?
(if it is, I didn't find it)

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3385
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

by gkaefer » Thu Sep 16, 2010 2:09 pm

DigiPhot wrote:Doesn't beta mean: bugs, crashes, etc.?
Why is de downloadlink to v1.1 not on the website?
(if it is, I didn't find it)

not with autopano tour. her newest beta means most feature available.
to have your "beta" feeling try alpha versions ;-))
Georg

PS: www.autopano.net -> Buy -> Beta
( = mediavets link posted above under http://www.autopano.net/forum/p68836-today-11-26-52#p68836 )
Last edited by gkaefer on Thu Sep 16, 2010 2:13 pm, edited 1 time in total.

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Thu Sep 16, 2010 2:37 pm

Thanks,
I have downloaded the new version and it looks superior indeed, several new and highly appreciated features, saving a lot hand coding in the xml.
Going to build the tour again
Let you know when finished

no avatar
DigiPhot
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 15, 2010 7:56 pm

by DigiPhot » Fri Sep 17, 2010 9:45 am

The bugs I'll post in the bugs and discussion section
It froze while exporting a (big) project to flash


Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest