Save the preset  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Tour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
Marknot
Member
 
Posts: 115
Joined: Fri Oct 30, 2009 12:34 pm
Location: ITALY

Save the preset

by Marknot » Wed Sep 08, 2010 1:07 pm

Hello, i would like to know if is possible to save all preset from the program, like menu, logo, all the panorama properties.. beacouse if i make the same size of picture every time i really like to make this in automatic... is it possible? :rolleyes:
THANKS IN ADVANCE ;)
MARK

no avatar
Adrien F
Member
 
Posts: 264
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:18 am

by Adrien F » Wed Sep 08, 2010 2:41 pm

A lot of the application values can be saved for future usage.
Wherever you see those icons, you can save/restore values for future sessions



no avatar
Marknot
Member
 
Posts: 115
Joined: Fri Oct 30, 2009 12:34 pm
Location: ITALY

by Marknot » Wed Sep 08, 2010 3:22 pm

Adrien F wrote:A lot of the application values can be saved for future usage.
Wherever you see those icons, you can save/restore values for future sessions

Sorry... i've lost my mind... i've forget this one..
Thanks so mutch


Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron