Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Aug 28, 2014 2:19 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 1:32 am 
Offline
New member

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:20 am
Posts: 3
I have a single panorama and I want to use hotspots to link to different web pages.

When I try to add a copy of a page into the editor I get a yellow triangle with an exclamation mark. I've tried writing in the page's url but that's not possible either. What should I do to link an html page to a hotspot?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 8:25 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13830
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Takiri wrote:
I have a single panorama and I want to use hotspots to link to different web pages.

When I try to add a copy of a page into the editor I get a yellow triangle with an exclamation mark. I've tried writing in the page's url but that's not possible either. What should I do to link an html page to a hotspot?

Welcome to the forum.

You don't 'add a copy of a page into the editor'.
Just create your hotspots and link them to the URLs of the web pages.

See this screenshot:



_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Last edited by mediavets on Mon Apr 12, 2010 11:19 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 10:36 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:20 am
Posts: 3
Thanks for you response.

I thought that's what should happen but the tutorial glossed over that aspect, and when I tried ot I find can't write anything into the URL space. Hence I then tried to 'add the html page' which obviously didn't work.

So how do you link them? Is the fact that I can't enter anything in the URL space an indication of a software fault or is there something else I'm missing?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 10:52 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13830
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Takiri wrote:
So how do you link them? Is the fact that I can't enter anything in the URL space an indication of a software fault or is there something else I'm missing?

Odd - are you using the latest beta - V1.1 beta 7:
http://www.autopano.net/forum/t7116-apt-v1.1-beta

Are you on Mac or Windows?

_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Last edited by mediavets on Tue Apr 13, 2010 12:54 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 12:17 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Apr 12, 2010 1:20 am
Posts: 3
Thank you. I was on beta 5. Have just upgraded to beta 7 and I can now write entires in the URL window.

I really appreciated your help.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group