Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Oct 25, 2014 4:28 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 1:51 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Mar 07, 2010 9:47 pm
Posts: 18
Hello,

I initially made a 360 X180 degree panorama, converted it to 2:1 and then I am trying to add the nadir patch. But, it is not working for some reason.

I made the nadir patch and exported it as .png and the file size is around 50 kb. The nadir patch shows up in the 3d preview editor but not in the final .swf file.

I have no idea, why it is not showing up in the final file. Please help me.

( im using mac osx 10.5)



thanks,

Sandeep.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 3:34 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Oct 14, 2009 11:50 pm
Posts: 144
Location: Philippines
Hi,

I am using macbook pro with os 10.6.2 and APT 1.1 beta 7. I tried to put a nadir (png, 110 kb) at .20 scale, on my 360x180 pano and is working and is showing on the html or swf. I entered my nadir patch tru the panorama property table. fyi.

cheers
manny

_________________
Canon EOS20d, 50d, sigma 12-24, samyang 8mm FE, 4GB ram, 2.53 GHz MacBook Pro 13.3 Snow 10.6.8, Panosaurus, Nodal Ninja NN3II, AutopanoGiga+PTP, KRPano Unlimited, Photomatix4, onOne PhototoolsPro 2.6 and Perfect Resize 7, Noiseware Pro, Topaz Suite, PS CS5.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 1:42 am 
Offline
Member

Joined: Sun Mar 07, 2010 9:47 pm
Posts: 18
thanks very much. I observed that the nadir patch is working properly either at 0.20 scale or 1.00 scale. anything inbetween is not working.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 6:47 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 14047
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
sjosyula wrote:
thanks very much. I observed that the nadir patch is working properly either at 0.20 scale or 1.00 scale. anything inbetween is not working.

Did you post a bug report here?:
http://www.autopano.net/forum/f23-autopano-tour-bug-discussion

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 12:00 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Jul 03, 2009 9:18 am
Posts: 264
sjosyula wrote:
I observed that the nadir patch is working properly either at 0.20 scale or 1.00 scale. anything inbetween is not working.

A similar bug was reporteed for the 1.0.6 version, the correction will be released in next update. But the weird thing is it works for 1.00 scale, which version do you use?
cube face width?
nadir pach size?

thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group