Problem with IE  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Tour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
flash-point
New member
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 24, 2010 5:59 pm

Problem with IE

by flash-point » Wed Feb 24, 2010 6:55 pm

Hi There!
We have been trying out Autopano Tour V1 beta 7;the tours are posted on our site and we cant open them when using Inetrnet Explorer.The problem does not exist on other browsers.
Link to our website:
http://www.flash-point.pl/en/realizacje.html
Thanx for your help
Martin

no avatar
Adrien F
Member
 
Posts: 264
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:18 am

by Adrien F » Thu Feb 25, 2010 9:24 am

I just tried it on IE7 Chrome and Firefox 3.5.6 and all work fine.
Could you tell us what exactly goes wrong?
(I like the first place btw!)
Last edited by Adrien F on Thu Feb 25, 2010 9:24 am, edited 1 time in total.

no avatar
flash-point
New member
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 24, 2010 5:59 pm

by flash-point » Thu Feb 25, 2010 10:55 am

Hi,
thanks for your reply.The problem appears when i use APT V1 beta 7.
We asked the question on KrPANO forum as well ,and for some users it's workin' fine,but not for all.
Basiclly what happens is,when i try to load the tour in IE 8,the only what loads is a black screen with the arrows.And i cant do anything with it.

Check out the print screen below

Regards
Martin



no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14290
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Thu Feb 25, 2010 11:09 am

flash-point wrote:Hi,
thanks for your reply.The problem appears when i use APT V1 beta 7.
We asked the question on KrPANO forum as well ,and for some users it's workin' fine,but not for all.
Basiclly what happens is,when i try to load the tour in IE 8,the only what loads is a black screen with the arrows.And i cant do anything with it.

Regards
Martin

No problem here - WinXP Pro 32-bit with SP3, IE8 - see screenshot. Might it depend on RAM spec on individual PCs?:


Last edited by mediavets on Thu Feb 25, 2010 11:10 am, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3387
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

by gkaefer » Thu Feb 25, 2010 2:21 pm

win7 ultimate & IE8 no problem here...

did you check the macromedia flash settings...
inside (black) pano -> right mousclick -> settings -> advanced (redirect to macromedia website) -> global privacy settings panel)

Georg


Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests