XML and other errors  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Tour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
RickDrew
Member
 
Topic author
Posts: 51
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
Info

XML and other errors

by RickDrew » Mon Aug 17, 2009 1:47 am

I'm trying out the tour program for the 1st time (I also have a KRpano license) - If I add a dropdown list, I get an error. If I remove the dropdown, no error.

combobox selection() syntax error

I also receive random errors for text styles ( text style "stationary bikes" not found ) - stationary bikes being the text in the hotspot.

Plus, when the pano first loads, it shows the overlay with the KRpano version, license information, etc. I really don't want that to show by default.

Major bug - I was attempting to delete a hotspot. Accidentally deleter the pano. Closed - did NOT save. Reopened. The deleted pano was still gone.

Any ideas?

Rick Drew
Last edited by RickDrew on Mon Aug 17, 2009 5:21 am, edited 1 time in total.

no avatar
RickDrew
Member
 
Topic author
Posts: 51
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
Info

by RickDrew » Mon Aug 17, 2009 3:34 am

The random text errors - I think these are caused by having a colon ":" in my text.

User avatar
renan
Kolor Team
 
Posts: 362
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Jan 05, 2009 1:57 pm
Info

by renan » Mon Aug 17, 2009 10:44 am

Can you send me the *.apt project file for seeing what can be wrong with droplist and tooltips ? (I don't need to have pictures)

For the overlay, it's appear only when there is some errors in the xml code...

Did you reproduce you "saving" bug ? (I don't reproduce it with the last 1.0.3 version)

no avatar
RickDrew
Member
 
Topic author
Posts: 51
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
Info

by RickDrew » Mon Aug 17, 2009 11:05 am

I figured there was an error in the XML code, but all I did was use the built-in drop-down list feature. If works, but the error report appears.

Also, is there a way to hide the registration / debugging info when the pano loads?

Thanks

Rick


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron