Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Aug 02, 2014 9:39 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: KR pano license
PostPosted: Mon May 11, 2009 2:34 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 12, 2008 3:15 pm
Posts: 16
What license is needed to remove the resolution limitation ?

Is it the license for KR pano Tools ? Or the Kr pano domain license ?

thanx


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 11, 2009 3:12 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2009 1:57 pm
Posts: 341
An unlimited domain license is needed.
(when you buy an unlimited domain licence a tools license is also included).

KRPano license will be soon on our shop. If you already have a Giga license, the price will be the same that if you had directly buy the full bundle, so 80 euros Excl. VAT for KRPano License.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 11, 2009 3:17 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 12, 2008 3:15 pm
Posts: 16
renan wrote:
An unlimited domain license is needed.
(when you buy an unlimited domain licence a tools license is also included).

KRPano license will be soon on our shop. If you already have a Giga license, the price will be the same that if you had directly buy the full bundle, so 80 euros Excl. VAT for KRPano License.

The KRpano unlimited domain license is listed as 90 euros on the KR pano website. So you are saying that it will be available for 80 euros from the autopano website ?

Also what is the exact time frame for this ? as i have a client interested in high resolution tours.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 11, 2009 4:47 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 6:30 pm
Posts: 1855
Location: Sweden
What do you mean by "unlimited domain"? Are able to use that licensed krpano version on an unlimited number of domains, or does it mean that its a single-domain license for unlimited features like unlimited resolution etc?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 12, 2009 7:34 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5872
Location: Francin, France
It's really an unlimited number of domain ( with unlimited feature ). It's like the 90 euros version of krpano.
Just a notice : we do the price at 80 for Giga customer only, of course.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 13, 2009 1:47 am 
Offline
Member

Joined: Sun Sep 07, 2008 9:44 pm
Posts: 116
Location: New Jersey, USA
PortugalPano wrote:
renan wrote:
An unlimited domain license is needed.
(when you buy an unlimited domain licence a tools license is also included).

KRPano license will be soon on our shop. If you already have a Giga license, the price will be the same that if you had directly buy the full bundle, so 80 euros Excl. VAT for KRPano License.

The KRpano unlimited domain license is listed as 90 euros on the KR pano website. So you are saying that it will be available for 80 euros from the autopano website ?

Also what is the exact time frame for this ? as i have a client interested in high resolution tours.

Quote:
renan wrote:
With Krpano unlimited, maximum face size is currently 5000 but we plain to treat gigapixel panoramas and to remove this limitation.

Will the release of the KRPano unlimited license at 80 euros coincide with the removal of the limit on maximum face size?

_________________
Brian

http://gallery.PhotoWebLab.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 13, 2009 7:15 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Thu Mar 06, 2008 8:49 pm
Posts: 265
Location: Oakland, Ca
If I already own a krpano unlimited license, am I able to use the license that I own without purchasing another?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 13, 2009 9:56 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5872
Location: Francin, France
Yes of course. Just go to the right menu in APT and register your license. You'll unlock multiresolution and xml export function.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 13, 2009 5:45 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 12, 2008 3:15 pm
Posts: 16
any update on when we can expect to be able to purchase the KR pano license from autopano shop ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 13, 2009 6:21 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5872
Location: Francin, France
Tomorrow. We have finished integration.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 14, 2009 1:45 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 12, 2008 3:15 pm
Posts: 16
I see that KR pano is now available for purchase on the website. I thought the price was going to be 80 euros but I see it is posted as 90.

I have already purchased Autopano Giga.

Am I eligible for the 80 euro price previously mentioned and how would I go about purchasing KR pano at this price if I am ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 14, 2009 3:27 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5872
Location: Francin, France
Send us an email through the contact and we'll give you the coupon code for that.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 11, 2009 8:12 am 
Offline
Member

Joined: Fri Jun 05, 2009 11:37 am
Posts: 50
Location: Australia
Can anyone tell me how to intergrate KRpano with the autopano software - the downloaded KRpano i bought is a zip file; do I need to unzip it into an APT folder - how does APT interact with the KRpano upgrade.

The unzipped packet of files from KRpano does not include a .exe file - can someone please give me installation instructions to intergrate it with APT to unlock full resolution and other features.

Cheers...thanks in advance. Linda..

_________________
Linda - www.hdvr.com.au


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 11, 2009 9:35 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5872
Location: Francin, France
You have a menu in Autopano general menu that is called registration. Just indicate with this menu where you krpano.license is stored and it's done.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 12, 2009 9:24 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Jun 05, 2009 11:37 am
Posts: 50
Location: Australia
Thanks Alexandre, that of course worked! :)

_________________
Linda - www.hdvr.com.au


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group