Page 1 of 1

Is there a way to replace a pano in a project with all hot spots stay?

PostPosted: Thu Apr 07, 2011 8:20 am
by panopirate
i want to change all my pano's to smaller size jpegs. can i swap them somehow without redoing all my hot spots and links?? thanks.

PostPosted: Thu Apr 07, 2011 9:24 am
by vincen
easier way would be just to replace the pano file in project but if you change resolution of file all hotspots will be messed :( Why do you want to use smaller jpeg ?

Vincèn

PostPosted: Thu Apr 07, 2011 6:35 pm
by digipano
Lately even I faced a similar situation where the client wanted an option for slower speed connection asking to do a smaller tour but this means redoing the entire tour, I haven't yet tried resizing the files in the project but an ideal solution would be to configure the output size inside panotour.

PostPosted: Thu Apr 07, 2011 8:41 pm
by panopirate
It was because the version i made was too big for a website so it needed downsizing. What do you think an optimum MB size is per pano, for good quality reso but still good net speed to view? thanks for your replies.