Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Oct 30, 2014 7:27 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Dec 30, 2010 1:39 am 
Offline
Member

Joined: Fri Nov 06, 2009 12:10 am
Posts: 20
Hey there.....I've used several of the Autopano Tour Betas in the past...and just recently downloaded V1.1.0 Beta 11. When I render a tour.....and play it.....it shows as expected for a split second....but then the entire flash application is greyed so that you can still see the tour..but its not in its full color. I suspect it has something to do with my Krpano license registeration....as the Beta version has a "Register" control in the top menu......but when I click on it....is shows that a KRPano License and a KRPano Tools License....are both registered in my name.

I've never had this problem with any of the other Autopano Tour Betas.

Any suggestions?

Thanks, Holt


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 30, 2010 3:47 am 
Offline
Member

Joined: Fri Nov 06, 2009 12:10 am
Posts: 20
Okay...removed the references to the KRPano licenses.......then added them back.....No change in behavior.....so I rebooted (MAC OS Leopard) and all is well. Working as expected!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group