Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Mon Jul 28, 2014 6:16 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Oct 02, 2010 12:16 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Posts: 107
hi folks,

how can i insert my company name in the right click mouse munue? i use the 1.5 pro version.

thank you again

best regards

frank


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 02, 2010 12:42 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13590
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
frank007 wrote:
hi folks,

how can i insert my company name in the right click mouse munue? i use the 1.5 pro version.

thank you again

best regards

frank

As far as I know the way to do this is to make XML files external and edit the XML.

See this page:
http://krpano.com/docu/xml/

And search for <contextmenu> for details.

....

Alternatively you may prefer to use the Logo plugin feature which places a logo image which may be linked to a URL on every 'page' of the tour.



_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 02, 2010 12:44 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Posts: 107
thank you. i will try this...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 02, 2010 5:43 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Posts: 107
Well Alexandre told me that in Cologne on the photokina. But like this it is not aceptable for me to produce a tour with "about panotour" and so on...

Hope Alexandre will say something to that!

thank you!
Frank


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 03, 2010 3:07 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13590
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
frank007 wrote:
Well Alexandre told me that in Cologne on the photokina. But like this it is not aceptable for me to produce a tour with "about panotour" and so on...
thank you!
Frank

Here are two screenshots showing the context menus of Autopano Tour and Panotour Pro tours.

Which elements of these context menus are unacceptable to you? And why?





_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Last edited by mediavets on Sun Oct 03, 2010 3:08 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 03, 2010 3:10 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Posts: 107
Hi, I mean both: "about Panotour" and "about KR...".

It is unaceptable because I use it for professional work. And if I buy a professional edition and I am told that I can change it, so I ask for it ;-)

I thank you for your help!
best regards
Frank


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 03, 2010 3:58 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Posts: 107
thank you again. then i wait alexandre to answer me this question. it was him who promised that it works, so that was one of the reasons i told him that i will buy the great software...

best regards,
frank


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 10:02 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Oct 31, 2006 9:47 pm
Posts: 188
At the moment your only option to remove PanoTour info is to replace the swf with a krpano licensed swf. You will need the branding free version to remove about krpano.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 06, 2010 12:02 am 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 20, 2010 11:54 am
Posts: 53
In no version of autopano it has taken about autopano. It has only taken about krpano the flash to player ..... has only taken this. Fodder that podra to take off of some form, I do not create ..... nor I want to think that we must pay still more. At the moment I have all the licenses of Krpano, including the license of free company Krpano. I do not want that my clients see ...... about panotour….I believe that he is not right, I have invested much money in all the licenses. I wait for answer of Aleixandre on this very important subject for us. greetings


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 06, 2010 5:47 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Oct 02, 2010 11:21 am
Posts: 107
THANK YOU F7 !!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group