Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 24, 2014 3:51 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 29, 2007 12:38 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Feb 14, 2006 12:04 am
Posts: 302
Location: Rhône-Alpes, Bourgogne, Centre
Salut,

dcc avant annoncé un truc du même genre,

quand je lance le rendu par lots (render all), et "apply" a chaque pano, et ben... rien..
rien ne se lance, juste un seul pano, une fois, mais depuis, rien..

merci!

_________________
Amicalement, Xavier.
Visite virtuelle 360
Photographie


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 10:26 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
C'est normal : le apply change juste les paramètres pour le panorama sans lancer le rendu. C'est le bouton rendu qu'il faut utiliser.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group