Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 31, 2014 2:40 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 4:50 pm 
Offline
New member
User avatar

Joined: Fri Mar 23, 2007 4:39 pm
Posts: 2
Location: Paris
Bonjour,

un bug à  signaler lors de l'utilisation de l'outil "lignes verticales" : si je commence par sélectionner l'outil lignes verticales qu'ensuite je zoome sur mon image et que j'essaie de tracer une ligne, Autopano plante systématiquement...

Bon d'accord, quand on le sait, suffit de zoomer d'abord et ensuite de sélectionner "lignes verticales" ! Mais quand même, c'est peut-être symptomatique d'autre chose, je voulais le signaler...

:-)

version 1.3, sous windows XP


Last edited by beranger on Fri Mar 23, 2007 4:51 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 6:05 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Aug 18, 2006 10:51 pm
Posts: 1930
Salut beranger,

Essayes la dernière version bêta, elle est déjà  très stable
http://en.wiki.autopano.net/Lastest_Beta


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 10:54 pm 
Offline
New member
User avatar

Joined: Fri Mar 23, 2007 4:39 pm
Posts: 2
Location: Paris
ok la nouvelle version corrige ce bug en effet.

Merci!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group