Bug when using background music   [SOLVED] - View the solution

This sub-forum is for discussing and reporting bugs on any content that is not available by default in Panotour, so this concerns custom HTML templates, extra plugins (both Kolor-provided and third-party), etc...

Ce sous-forum a été créé pour discuter et/ou rapporter des bugs sur tout contenu qui n'est pas disponible par défaut dans Panotour, donc cela concerne les templates HTML customisés, plugins supplémentaires, etc...
no avatar
Xander Berkenhagen
Member
 
Topic author
Posts: 238
Likes: 2 posts
Liked in: 7 posts
Joined: Tue Oct 01, 2013 12:54 am
Info

Bug when using background music

by Xander Berkenhagen » Thu May 04, 2017 2:17 am

Hi guys,

I found a bug when using background music in groups.
When I go to a a group with background music, the music starts like expected. When you navigate out with hotspots, the music stops. But when using the bootstrap menu, the music continues, even when there is no background music added to that pano.

See dev.visual-concepts.net/valknijmegen just go to the bar and navigate out with the menu.

Do you have any idea on how to fix it?

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 5754
Likes: 726 posts
Liked in: 409 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Bug when using background music

by Annis » Thu May 04, 2017 8:34 am

Are you using the latest version of that bootstrap menu template?

no avatar
Xander Berkenhagen
Member
 
Topic author
Posts: 238
Likes: 2 posts
Liked in: 7 posts
Joined: Tue Oct 01, 2013 12:54 am
Info

Re: Bug when using background music

by Xander Berkenhagen » Thu May 04, 2017 5:21 pm

I think it's the latest... my bootstrap is customized a lot...

Going to check

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 5754
Likes: 726 posts
Liked in: 409 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Bug when using background music  [SOLVED]

by Annis » Fri May 05, 2017 10:07 am

Could you try downloading and installing the latest Bootstrap Top Navbar - Responsive template from our documentation, and try it as-is (backup your customised version) and see if the bug is still there.
Also, try using the normal full-page template and a plugin like the panorama menu and see if you still have the bug.

In my tests to document the issue, I don't have the bug using the Bootstrap Top Navbar to navigate from a scene that has background sound to a group that has none.

no avatar
Xander Berkenhagen
Member
 
Topic author
Posts: 238
Likes: 2 posts
Liked in: 7 posts
Joined: Tue Oct 01, 2013 12:54 am
Info

Re: Bug when using background music

by Xander Berkenhagen » Sat May 06, 2017 4:25 am

The bootstrap template worked.. My customized code has somewhere a flaw, need more time to look into it.

In the meanwhile I found that empty mp3 is a good workaround.

Annis likes this post.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest