Mask not working  

Have a problem using Livepano? Have you encountered a bug that needs fixing? Please post it here.
Des difficultés à utiliser Livepano ? Avez-vous découvert un bug qui doit être fixé ? Postez les ici.
no avatar
shovay
Member
 
Topic author
Posts: 123
Likes: 3 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Wed Dec 28, 2011 10:58 am
Info

Mask not working

by shovay » Tue Nov 03, 2015 11:34 am

I'm not a novice in the work with the plugin
in version 2.3 everything was fine .I am currently using version 2.5 beta 4
I did the whole process starting with stiching,
video segment appears only as needed at the beginning, and then mask disappears. Also, the video quality is highly variable, it is possible to do something with this?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/688 ... /test.html

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Mask not working

by Annis » Tue Nov 03, 2015 11:46 am

What do you mean by the mask disappears?

There is no way of controlling the encoding of the video.

no avatar
shovay
Member
 
Topic author
Posts: 123
Likes: 3 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Wed Dec 28, 2011 10:58 am
Info

Re: Mask not working

by shovay » Tue Nov 03, 2015 11:48 am

Look at the tour of the link I sent,   you can see a rectangle around my video fragment. despite the fact that I have created a mask

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Mask not working

by benji33 » Wed Nov 04, 2015 11:11 am

Hi this rectangle is due to the video codecs which apply color corrections. In fact the mask is working but the panorama parts are displayed with the video codec not the image engine of the browser.

We are looking on a way to be able to avoid this kind of problem.
Benjamin

no avatar
shovay
Member
 
Topic author
Posts: 123
Likes: 3 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Wed Dec 28, 2011 10:58 am
Info

Re: Mask not working

by shovay » Wed Nov 04, 2015 3:02 pm

Hi Benjamin
I use video obtained directly from Mark2, tell me what codec to convert one of those that you check and I will try to do it

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Mask not working

by benji33 » Thu Nov 05, 2015 9:23 am

I talk about the video codec used by the browsers.
Chrome has own codecs, Firefox use Windows codecs as IE for instance, etc ... So each browser has a different optimisation.
Benjamin

no avatar
shovay
Member
 
Topic author
Posts: 123
Likes: 3 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Wed Dec 28, 2011 10:58 am
Info

Re: Mask not working

by shovay » Thu Nov 05, 2015 11:31 am

Tested in Chrome (have a problem with the codec) Firefox (there is a problem with the codec)
Explorer (everything looks great)
Chrome to Phone :Samsung S6 +Nexus 5(old) (looks great)
You want to find a solution?

no avatar
dimitrilee
New member
 
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Nov 07, 2015 1:57 am
Info

Re: Mask not working

by dimitrilee » Sat Dec 19, 2015 4:46 pm

I have the same issue , 2.5 RC2

User avatar
gabriel
Member
 
Posts: 210
Likes: 15 posts
Liked in: 13 posts
Joined: Wed Nov 02, 2011 10:54 pm
Location: Vernouillet (78) - France
Info

Re: Mask not working

by gabriel » Mon Jan 18, 2016 9:17 pm

Me too, the same issue 2.5.0 64 bits, mac OS 10.11.2., and canon 5D2, sony A7R

juststar likes this post.

no avatar
juststar
Member
 
Posts: 14
Likes: 2 posts
Liked in: 1 post
Joined: Thu Aug 13, 2015 5:11 am
Info

Re: Mask not working

by juststar » Thu Jan 28, 2016 10:58 pm

Me too, the same issue 2.5.0 64 bits


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest