Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Oct 23, 2014 6:16 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 12:11 pm 
Offline
New member

Joined: Thu Aug 18, 2011 12:04 pm
Posts: 2
Bonjour,

Je teste Autopano depuis un moment et la version 2.5 comme la version 2.6b1 ou la version 2.6b2 me pause un problème étrange.

Je suis sous Windows 7 64 bits. Depuis que je suis passé de 8 à  16Gb de RAM, je peux lancer autopano,
mais dès que je fais:
- analyser un dossier ou
- sélectionner des images

Autopano crash toujours....
Impossible de l'utiliser donc.

Ca se produit exactement au moment de la sélection du dossier, quand on clique sur le bouton "..."

J'ai déjà  essayé de désinstaller-rebooter-réinstaller avec toutes les versions d'autopano.
J'ai testé mes barettes mémoire.... rien.

Bug connu ?

Merci
Téo


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 12:52 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jul 19, 2010 8:53 pm
Posts: 2137
Hi,

One thing to try is reduce the amount of memory autopano is allowed to use. This can be done under settings. I would suggest you reduce memory to less then 8 GB. You need to do a restart. Then try again. Let us know if it solved anything.
If not, do you still have the old memory?

Salut,

Une chose à  essayer est de réduire la quantité de mémoire Autopano est autorisé à  utiliser. Cela peut être fait dans les paramètres. Je vous suggère de réduire de mémoire pour moins de 8 GB. Vous devez faire un redémarrage. Puis essayez à  nouveau. Faites-nous savoir si elle rien résolu.
Si non, avez-vous encore l'ancienne mémoire?

_________________
Regards, Hans Keesom
I stitch and render for other photographers. Price: RMS^3, no cure no pay. If you want to concentrate on your business let me do the stitching for you.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 12:59 pm 
Offline
New member

Joined: Thu Aug 18, 2011 12:04 pm
Posts: 2
Problem solved !

Effectivement, en ramenant la mémoire utilisée par Autopano sous les 8Gb, ça fonctionne.

Merci pour la réponse rapide !
Téo


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 1:23 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jul 19, 2010 8:53 pm
Posts: 2137
You're welcome

_________________
Regards, Hans Keesom
I stitch and render for other photographers. Price: RMS^3, no cure no pay. If you want to concentrate on your business let me do the stitching for you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group