Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Sep 23, 2014 5:24 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Mar 13, 2011 10:44 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Mar 20, 2006 5:47 pm
Posts: 360
Location: Brest
Bonjour,

Dans la fenetre "Paramêtres" (Editer/Option Editeur...), le fait de changer les options de la section "Utilisation GPU" (cocher/décocher l'option "Activé") demande un redémarrage d'APG. (Du moins c'est comme cela chez moi.)

Il manque donc une étoile (*) après le texte "Utilisation GPU".




Last edited by kalain on Sun Mar 13, 2011 10:45 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 14, 2011 2:00 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Wed Mar 03, 2010 9:16 am
Posts: 15
Bonjour,

Merci, en effet, ce sera corrigé dans la RC2 (disponible en milieu de semaine).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group