Search found 62 matches

Return to advanced search

Re: Bugs ou mauvaise utilisation ?

Bonjour Olivier, Merci pour le retour. Bon, c'est encore un peu du chinois pour moi... pour le point nodal, c'est possible, je dois revoir cela. Et le 16-35 Nikon est trop lourd (mais l'investissement dans un 16mm fisheye un peu aussi =D ). Mais pourquoi l'aperçu semble indiquer que tout est correct...
by lincal
Tue Jan 10, 2017 11:45 am
 
Forum: Autopano - Bugs et discussions (FR)
Topic: Bugs ou mauvaise utilisation ?
Replies: 30
Views: 13320

Re: Bugs ou mauvaise utilisation ?

Bonjour,

Les photos, ainsi que le fichier .pano et le psb généré sont ici : https://www.dropbox.com/sh/w7omyj0fn20d ... hR52a?dl=0 (synchronisation en cours)

Pour le 2nd problème, aucune modification ou correction n'est faite dans APG.

Christophe
by lincal
Mon Jan 09, 2017 3:29 pm
 
Forum: Autopano - Bugs et discussions (FR)
Topic: Bugs ou mauvaise utilisation ?
Replies: 30
Views: 13320

Re: Bugs ou mauvaise utilisation ?

Bonjour Olivier, Merci pour votre retour, je vais préciser ma démarche et mon contexte pour chaque point. 1. La prévisualisation dans APG ne laisse supposer aucune erreur d'alignement. Par contre, lorsque j'ouvre le fichier PSB généré par APG dans Photoshop, l'alignement n'est pas bon. Il n'y a aucu...
by lincal
Mon Jan 09, 2017 1:10 pm
 
Forum: Autopano - Bugs et discussions (FR)
Topic: Bugs ou mauvaise utilisation ?
Replies: 30
Views: 13320

Bugs ou mauvaise utilisation ?

Bonjour, J'ai 2 soucis avec Autopano (version Giga 4.2) qui me posent vraiment problème car baissent la qualité finale de mes visites virtuelles. Le premier concerne l'alignement : dans la prévisualisation, pas de souci ; je valide et génère le panorama et là, sous Photoshop, il y a un problème ! Vo...
by lincal
Mon Jan 09, 2017 8:42 am
 
Forum: Autopano - Bugs et discussions (FR)
Topic: Bugs ou mauvaise utilisation ?
Replies: 30
Views: 13320

Re: Bug report

Annis, I need place on my dropbox space: I move the files, please ask if you still them ;)
Thanks
by lincal
Sat Jan 07, 2017 11:59 am
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802

Re: Bug report

OK, that's exactly what I intended to do and started with the video.
But there was not enough light to record a video, especially at f/19, the reason why I added an external light.
by lincal
Thu Jan 05, 2017 5:10 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802

Re: Bug report

Much more so when the pano and video are different (drastically different lighting). Do you have any recommendation to manage that? When light is poor, recording a video is difficult with a DSLR. In my case, I set aperture to f/4 to minimize ISO (around 1000) and added an external light; photo was ...
by lincal
Thu Jan 05, 2017 4:07 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802

Re: Bug report

I use Autopano Giga 4.2.3 but only automatic mode as I do not know yet how to manage control points manually. I also notice the difference of the filed covered by the video and the photo, I do not remember changing the focal length (I used the same camera and the same objective) but it's possible th...
by lincal
Thu Jan 05, 2017 3:29 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802

Re: Bug report

Hello, Thanks Annis for taking car of my issues :) Some answers to yous questions. First thing I've noticed is that there is parallax in your photos. Do you shoot with a pano head? Was the nodal point correctly set? What lens did you use? PrtScr_80.png Well, I am not experienced enough to ensure you...
by lincal
Thu Jan 05, 2017 2:16 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802

Re: Bug report

OK, I sent you a MP

Thanks for the link :)
by lincal
Tue Jan 03, 2017 6:04 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802

Re: Bug report

Thanks Annis for your reply. I thought it would be better to rotate the video, as far as I took a photo from exactly the same point for the 360°. But the only way to integrate the video was... to rotate the photo! Even a snapshot from the video, even the original one, did not work, as APG prefered w...
by lincal
Tue Jan 03, 2017 5:10 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802

Bug report

Dear all, I am very please to take part of this community and this is my first contribution :) As far as I understood, this is also a place to report bugs, and I thing I encountered some... sorry that my first topic is about bugs :/ My environment : - Nikon D810 (photo + video) - Windows 10 - APG 4....
by lincal
Tue Jan 03, 2017 4:23 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Bug report
Replies: 15
Views: 4802
Previous

Return to advanced search