Search found 58 matches

Return to advanced search

Markers not working on paid version

When I try to use the green markers where a person is standing right on the seam, nothing happens. There is room in the left image. I try to put green markers on the person and also tried on the edge of the image. Nothing. The seam does not change no matter what I do. So, I have a double image. I'm ...
by rfendelman
Sat Jul 04, 2015 7:29 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Markers not working on paid version
Replies: 4
Views: 409

Re: avp 2.2 not loading on iMac [SOLVED]

Thanks for the suggestion. I'll try it later. It is a lot of extra work, but this project needs to be as perfect as I can make it. I shot 9 ten minute videos but only neet 40 seconds or less from each. The timeline in avp is very slow on my computer and it's easier to look for the parts I want in Pr...
by rfendelman
Sat Jul 04, 2015 1:58 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: avp 2.2 not loading on iMac
Replies: 3
Views: 443

avp 2.2 not loading on iMac [SOLVED]

Just installed avp 2.2 on my iMac. When I click to open it, avp 2.0.2 opens up. How do I get 2.2 to open? I'm anxious to try it because I just rendered a huge project in Premiere Pro 6.0 with ProRes 422 and avp 2.0.2 does not accept them. In Premiere Pro 6.0, I've imported my 6 GoPro files and synch...
by rfendelman
Fri Jul 03, 2015 10:20 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: avp 2.2 not loading on iMac
Replies: 3
Views: 443

Re: Exporting for Gear VR headset

Import your finished video into your GEAR VR. Place it into your 'Oculus/360Videos' folder and it will show up on that page. I added a new folder in that folder with a different name and put it in there. It shows up on a second line underneath the original line that has the tour of Ireland on it. Wh...
by rfendelman
Mon Jun 22, 2015 1:54 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Exporting for Gear VR headset
Replies: 10
Views: 1016

Re: Markers not working. Is it the trial version? [SOLVED]

Aha...thank you. Should I still be able to see the effect in APG when I set the points before I save?
by rfendelman
Thu Jun 11, 2015 6:02 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Markers not working. Is it the trial version?
Replies: 3
Views: 408

Markers not working. Is it the trial version? [SOLVED]

I'm having trouble making the green and red markers do anything in my video. I have two overlapping video images and image 2 overlaps the man standing in image 1 so that half of him is see-through. I assume I use the green markers to isolate him. The man is standing in the same spot the entire video...
by rfendelman
Thu Jun 11, 2015 5:35 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Markers not working. Is it the trial version?
Replies: 3
Views: 408

Re: All images stacked and not spread out [SOLVED]

Of course I tried the move tool, but it just moves the visible video around. It does not reveal any of the other videos. It would be great if I could move them individually around and place them where I want them, but it isn't working like that. Actually, the reason I am doing this test is that I am...
by rfendelman
Tue Jun 09, 2015 3:25 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: All images stacked and not spread out
Replies: 4
Views: 429

All images stacked and not spread out [SOLVED]

I've created one .mp4 1920x1440 video with one person on a white background. I've made 5 copies numbered 1-5. When I bring them into Autopano Video Pro 2.0. When I try to stitch them, I get just one video. I think they are stacked. When I go to edit them in Autopano Giga 4.0, I still see just one, b...
by rfendelman
Tue Jun 09, 2015 6:29 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: All images stacked and not spread out
Replies: 4
Views: 429
Previous

Return to advanced search