Search found 58 matches

Return to advanced search

Apply not saving adjusted horizon in AVP

All of a sudden this is not working: in AVP when I drag the picture around to adjust the horizon and then click 'apply', the picture jumps back to where it was and does not save the adjusted picture. Even when I click edit and go to AGP and adjust the horizon and select save, it does not adjust the ...
by rfendelman
Tue Nov 10, 2015 7:04 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Apply not saving adjusted horizon in AVP
Replies: 1
Views: 292

Re: GoPro Hero 4 Black overheating issues

WabbyTwax, you mentioned 'GoPro has openly admitted they know they over-heat.' Is there documentation anywhere you can point us to where they say this?
by rfendelman
Wed Oct 14, 2015 12:22 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: GoPro Hero 4 Black overheating issues
Replies: 6
Views: 1512

Re: Can you render frames at 59.97

There are three choices for rendering in AVP, one of them is FRAMES. I think what you are referring to is the MP4 choice where you can choose different frame rates. In FRAMES, I do not see any choices for frame rate.
by rfendelman
Mon Oct 12, 2015 5:32 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Can you render frames at 59.97
Replies: 2
Views: 336

Can you render frames at 59.97

Is there a way in AVP to render FRAMES at a frame rate other than 29.94?
When I bring the frames into Premiere Pro as a video, it shows up at 29.94 even though I shot it at 59.97.
Seems there are choices in mp4 but not frames.
by rfendelman
Sun Oct 11, 2015 4:40 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Can you render frames at 59.97
Replies: 2
Views: 336

Re: AGP not saving to AVP

Oops, I thought I installed AVP 2.2.1, but I guess it didn't take. So now I successfully installed it. I opened it up fresh, imported my .kava file (that I first made in AVP 2.2), selected Edit and made different changes in AGP, saved......but, still no connection back to AVP. AVP changes show up in...
by rfendelman
Fri Oct 09, 2015 8:35 pm
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: AGP not saving to AVP
Replies: 4
Views: 553

AGP not saving to AVP

I upgraded to the new versions today, APG 4.2.1, AVP 2.2.0. I open a video in AVP and and select Edit. Whatever frame I'm on shows in AGP. When I make any adjustments in AGP and select save, the changes do not show up in AVP. Earlier in the day, when I chose Edit in AVP and APG opens, the frame in A...
by rfendelman
Fri Oct 09, 2015 7:14 pm
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: AGP not saving to AVP
Replies: 4
Views: 553

Can you import to replace one of the 6 clips [SOLVED]

Is it possible to have an already stitched AVP file open and somehow import to replace one of the GoPro video clips?
by rfendelman
Sat Sep 26, 2015 5:17 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Can you import to replace one of the 6 clips
Replies: 1
Views: 498

Re: fixed point setting on auto pan no matter where viewer l

Wow...that's amazing. Thanks for the info.
Where exactly do I go in the interface to place the code? I'm using Autopano Video Pro and Autopano Giga.
by rfendelman
Wed Sep 23, 2015 2:27 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: fixed point setting on auto pan no matter where viewer looks
Replies: 4
Views: 585

fixed point setting on auto pan no matter where viewer looks

When I force a pan or tilt along the timeline to a new view it works fine. But, if the viewing person has manually looked around, the auto pan takes you to what every angle you pre-set, not the exact place where you want them to look. I hope this makes sense. Question: is there a method to make the ...
by rfendelman
Wed Sep 23, 2015 4:25 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: fixed point setting on auto pan no matter where viewer looks
Replies: 4
Views: 585

Re: Advanced 360 Video Processing - Autopano Video

The stitch timeline is exactly about that. It allows to change the template used for stitching along time. So if you need one object to be good stitch, cut a little before, a little after and on that state, create a template that is solving for that object. The software will then interpolate from t...
by rfendelman
Thu Sep 17, 2015 4:49 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Advanced 360 Video Processing - Autopano Video
Replies: 8
Views: 2162

?Render mono 360 video to stereo left/right format?

How can I make my mono 360 video into a stereo left/right video so that someone can watch it on a Google Cardboard. My reason, I want iOS mobile watchers to be able to watch it on Youtube with their Google Cardboards. As it is now, they can see a 360 using the Apple Youtube player on their iPhones, ...
by rfendelman
Thu Sep 17, 2015 4:40 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: ?Render mono 360 video to stereo left/right format?
Replies: 1
Views: 410

Loosing sync between AVP 2.2 & AGP 4.2

Everything works fine on my iMac for awhile. After leaving my computer on overnight rendering or when I put it to sleep and re-open it, I do not have sync between them. When I click on Edit in AVP, I get a different section of the video in AGP. The only way to get back to normal is to close both pro...
by rfendelman
Tue Sep 08, 2015 1:45 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Loosing sync between AVP 2.2 & AGP 4.2
Replies: 7
Views: 920

Re: Saved file looses synchronization

Would an underscore in the name count as a special character? I am loosing sync between AVP 202 and AGP 4.2
by rfendelman
Tue Sep 08, 2015 1:32 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Saved file looses synchronization
Replies: 2
Views: 551

Re: Crash on re-render GoPro after creating new state

I did send the crash report under rfendelman@yahoo.com
I was using 2.0.2 which seems like a moot point now since we can upgrade, which I've done.
by rfendelman
Mon Sep 07, 2015 3:02 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Crash on re-render GoPro after creating new state
Replies: 3
Views: 627

Crash on re-render GoPro after creating new state

it seems that when I cut sections to create a new state on the Stitch layer in the timeline and then try to re-render using GoPro (using the current selection) , the progress line goes about 5/7 across, stops for awhile and then I get the crash. It's happening every time now on all projects.
by rfendelman
Fri Sep 04, 2015 3:01 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Crash on re-render GoPro after creating new state
Replies: 3
Views: 627

Horizon Compensation not solving jello stitch problem

I'm shooting a walk with the 6 camera Freedom 360 diagonal. Different cameras are constantly shifting around slightly. I've set the Compensation to full in Horizon layer and Optimized scopes in APG. Are there any other things I can do to settle the shots down so all stitches are steady? I think some...
by rfendelman
Wed Sep 02, 2015 12:05 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Horizon Compensation not solving jello stitch problem
Replies: 0
Views: 198

Re: Stitching errors across seams with 360 Heros 3DH3PRO14H

I have the Freedom 360 Mount (6 cameras) and I am having the same issue. Since the stitch lines are at an angle, people walking across are cut in half. What is the best way to do the stitching. So far, I'm using a combination of using the Stitch track in AVP redoing the points in AGP and/or working ...
by rfendelman
Tue Sep 01, 2015 8:56 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Stitching errors across seams with 360 Heros 3DH3PRO14H
Replies: 12
Views: 1787

Re: APG freezes when cog wheel selected

Claire, thanks for the quick response. I figured out the problem but I have another problem. Firstly, I am using two monitor setup with AVP on the iMac and APG on the monitor. They are both open and when I clicked on the APG cog wheel, it opened up the Render window behind the AVP window, therefore ...
by rfendelman
Tue Sep 01, 2015 3:59 pm
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: APG freezes when cog wheel selected
Replies: 3
Views: 704

APG freezes when cog wheel selected

I am editing 360˚ video in AVP 2.0.2 and then selecting edit. APG 4.0 opens and I get into the editing part. Problem: when I select the cog wheel (not the one at the very top menu but the one in the tool bar), the program freezes. When I click on the screen I get the iMac 'bonk' sound. The only way ...
by rfendelman
Mon Aug 31, 2015 3:28 pm
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: APG freezes when cog wheel selected
Replies: 3
Views: 704

Re: Exporting for Gear VR headset

I think it's only good on Windows. Any suggestions for a Mac?
by rfendelman
Mon Jul 06, 2015 6:05 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Exporting for Gear VR headset
Replies: 10
Views: 1016

Adding successive files from GoPro

Longer GoPro recordings go over multiple files. Is there a way to add the additional files to the timeline?
Is it possible in AVP or APG?

Of course I can put them in Premiere Pro, edit them together and then import them into AVP. But, then I would loose quality.
by rfendelman
Mon Jul 06, 2015 7:00 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Adding successive files from GoPro
Replies: 1
Views: 242

Re: APG green markers not working [SOLVED]

I just found out something that is not in any of the documentation I could find online. Here it is.....
in AVP go to 'Render' and select 'Blending Preset: Sharp'. That's the only way that the green markers will work. Ta da!
by rfendelman
Sun Jul 05, 2015 4:54 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: APG green markers not working
Replies: 1
Views: 418

APG green markers not working [SOLVED]

I've posted this in the other area, but now this seems like a bug to me. When I place the green single image marker either on the girl in the picture or on the edge of the frame, the curtain does not move. That's in general or using the masking feature in AVP. This is a paid version. I've deleted th...
by rfendelman
Sat Jul 04, 2015 6:25 pm
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: APG green markers not working
Replies: 1
Views: 418

Re: Markers not working on paid version

I was just told that by someone about the red. I've tried placing them in agp on the person and on the edge. I notice in the tutorials, the curtain is supposed to move, but it does not. It's actually worked a few times, but it not working at all now. See the attached still. Screen Shot 2015-07-04 at...
by rfendelman
Sat Jul 04, 2015 5:37 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Markers not working on paid version
Replies: 4
Views: 409

Re: Markers not working on paid version

This is a new project. I tried the red markers too. Nothing seems to work. I understand that there is a software problem with the red markers that needs to be fixed. But the green markers should work. They worked once for me but not now. Am I supposed to use the cutting tool in avp first to make the...
by rfendelman
Sat Jul 04, 2015 2:15 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Markers not working on paid version
Replies: 4
Views: 409
PreviousNext

Return to advanced search