Search found 479 matches

Return to advanced search

Re: Autopano Video Crashes on import [SOLVED]

Hi,

I tried this with AVP 2.6.1 and I cannot reproduce your issue. Importing timelapses from the Gear 360 work fine.
Which version of AVP were you using? On which OS?

Best,

Claire
by ClaireM
Tue May 09, 2017 3:53 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Autopano Video Crashes on import
Replies: 7
Views: 2420

Re: template horizon issue

Hi, The stitch as template does not apply the horizon. The only case were the horizon is "applied" from the .pano is in case you don't have a previous stitch in your project : CASE A : -> Drag videos -> Stitch as a.pano : Horizon + Stitch from a.pano is applied CASE B : -> Drag videos -> S...
by ClaireM
Tue May 09, 2017 3:19 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: template horizon issue
Replies: 1
Views: 1117

Re: AVP renders wrong length

Hi Lauren,

Sorry for the inconvenience, we are still working on this issue.
I'll keep you updated,

Best,

Claire
by ClaireM
Fri Apr 21, 2017 1:54 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP renders wrong length
Replies: 20
Views: 6389

Re: AVP renders wrong length

Hi guys, This has nothing to do with AutopanoGiga nor the OmniImporter, nor you computer setup : it is probably just a regression from 2.5 to 2.6... Switching back to 2.5 might solve the issue. It is likely to be an issue when rendering high resolution + high bitrates videos : a good old software bu...
by ClaireM
Tue Apr 18, 2017 8:30 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP renders wrong length
Replies: 20
Views: 6389

Re: Rendering merged files after stitch crashes AVP

Hi, -> Can you share the videos and PM me the link. The videos will remain private and will only be used for debugging purposes. (if you noticed that stitching only 2 of them is enough to get the crash, only share those 2) -> Did you upload the related crashes? If so, PM me the associated email addr...
by ClaireM
Tue Apr 18, 2017 8:23 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Rendering merged files after stitch crashes AVP
Replies: 3
Views: 1461

Re: Batch render: Stitching vs Authoring tab [SOLVED]

Hi, This is the way AVP works : rendering from the Stitching tab allows you to get the full sphere out of your video while rendering from the Authoring tab let you get the authored version of the video. You need to be careful to save your project in the correct tab before rendering it. NOTE : In a f...
by ClaireM
Tue Apr 18, 2017 8:16 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Batch render: Stitching vs Authoring tab
Replies: 1
Views: 1139

Re: HELP - GoPro recorded on 1920x1080 [SOLVED]

Hi,

Unfortunately in this case, there is not enough overlap to stitch the videos... You'll lack some content to be able to get the whole sphere.

I am afraid there is not much to do about that...

Sorry,

Best,

Claire
by ClaireM
Thu Apr 13, 2017 3:00 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: HELP - GoPro recorded on 1920x1080
Replies: 1
Views: 1115

Re: Rendering merged files after stitch crashes AVP

Hi,

Can you play all along the timeline in AVP preview without rendering?

Best,

Claire
by ClaireM
Thu Apr 13, 2017 2:58 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Rendering merged files after stitch crashes AVP
Replies: 3
Views: 1461

Re: AVP renders wrong length

Hi,

We had this bug here however it is really difficult to reproduce (i.e on the same project, for the same render settings the bug does not show up every time).
This might be related to high bitrates values used as export settings; what values did you use?

Best,

Claire
by ClaireM
Thu Mar 30, 2017 10:13 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP renders wrong length
Replies: 20
Views: 6389

Re: Horizon twisting even though Omni is stable [SOLVED]

So it's normal that your horizon is twisted in the Omni Importer. By default, we apply a transformation to get a straight horizon when setup 1 is used. In other words, if you were using setup 1, the horizon would have been straight in the omni importer. The fact that it's working in AVP with setup2 ...
by ClaireM
Mon Mar 27, 2017 3:27 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Horizon twisting even though Omni is stable
Replies: 3
Views: 1402

Re: Merging Files Tool Not Working

Hi Bernhard,

I can reproduce your bug.
I opened a ticket : ALPS-809
Sorry for the inconvenience. It's going to be fixed very soon

Best,

Claire
by ClaireM
Mon Mar 27, 2017 12:42 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Merging Files Tool Not Working
Replies: 13
Views: 3601

Re: Horizon twisting even though Omni is stable [SOLVED]

Hi,

--> First, can you indicate which setup you are using on the scheme below please.


Best,

Claire
by ClaireM
Mon Mar 27, 2017 12:16 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Horizon twisting even though Omni is stable
Replies: 3
Views: 1402

Re: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on imag

Hi,

Can you switch to AVP 2.6 ? This is the last stable version and has some bug fixes.
If this still happens with AVP 2.6, let me know what the jpg outputs look like (if they also have those grey areas).

Best,

Claire
by ClaireM
Thu Mar 23, 2017 2:45 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on images
Replies: 5
Views: 1872

Re: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on imag

Hi,

Can you check the jpegs generated in the kava folder when you click on edit. Do they also have grey areas?

Best,

Claire
by ClaireM
Thu Mar 09, 2017 5:23 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on images
Replies: 5
Views: 1872

Re: Masking from Giga breaks when using stereo-assignments [SOLVED]

Hi, Basically, in stereo mode, masks are already used (automatically) to choose which part of the image is for the left eye and which part is for the right eye. We do not offer manual control on masks in the 3D mode because it is really difficult to adjust them manually while keeping in mind the lef...
by ClaireM
Mon Feb 27, 2017 11:58 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Masking from Giga breaks when using stereo-assignments
Replies: 5
Views: 1755

Re: Encoder can not be initialized [SOLVED]

Hi, First regards the message "encoder cannot be initialized" : Can you remove the "*" character in the name of your rendered file? Name it spring_creek2x2hd.mp4 Second, having a stereo output with omni is not possible. Indeed for having a 3d output, each point of the scene shoul...
by ClaireM
Mon Feb 27, 2017 11:46 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Encoder can not be initialized
Replies: 5
Views: 1692

Re: GoPro Omni Importer not processing the render

Hi kad3560, Can you try the following workflow and let me know about it : -> Open the omni importer, -> Select the shot you want to render and the correct options (2K render as mentioned above) -> Click on start processing and select the output directory -> The omni importer should crash at some poi...
by ClaireM
Tue Feb 07, 2017 2:08 pm
 
Forum: GoPro Omni Importer
Topic: GoPro Omni Importer not processing the render
Replies: 15
Views: 7833

Re: GoPro Watermark won't go away in Premier for Vr plugins [SOLVED]

Hi, First, not being able to register plugins in certain cases was indeed a bug that should be fixed with the latest release (i.e 2.5.3 stable) can you upgrade your AVP version and let us know? http://www.kolor.com/autopano-video/download/ If you used the plugins using the trial version and you boug...
by ClaireM
Fri Jan 13, 2017 4:25 pm
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: GoPro Watermark won't go away in Premier for Vr plugins
Replies: 2
Views: 1059

Re: Omni Importer Not Working

Hi,

Can you please indicate which version of the Omni importer you're using?

Best,

Claire
by ClaireM
Tue Jan 03, 2017 10:34 am
 
Forum: GoPro Omni Importer
Topic: Omni Importer Not Working
Replies: 1
Views: 2724

Re: OMNI Importer 2.5.2 does not recognize the time lapse I

Hi,

Have you tried the last version of the importer 2.6 beta 2?

Best,

Claire
by ClaireM
Fri Dec 16, 2016 5:19 pm
 
Forum: GoPro Omni Importer
Topic: OMNI Importer 2.5.2 does not recognize the time lapse I took
Replies: 3
Views: 3320

Re: AVP 2.5 "At least 2 videos or more are required to stitc

Hi,

Can you explain a little bit more your workflow to turn single videos into still image 360 panoramas s.t we can help you out?

Best,

Claire
by ClaireM
Tue Nov 22, 2016 10:00 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.5 "At least 2 videos or more are required to stitch"
Replies: 7
Views: 1410

Re: renders do not match AVP 2.5.2

Hi Guys,

malgarroz : seems like you are not displaying the same frame between the preview and the render. Look at the guy in the left bottom corner : he is not is the same position between the 2 images.

bincvfx : il'll give a closer look in the coming days and let you know.
by ClaireM
Fri Nov 04, 2016 7:49 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: renders do not match AVP 2.5.2
Replies: 6
Views: 1147

Re: GoPro Omni Importer not processing videos

Hi, I'll try to reproduce your issue but just to make things clearer for me : -> All your SD cards are coming straight out of Omni? -> Your OS is Windows 10? -> Have you the permissions to write in the directory where you're trying to import your footages? (this might be your issue). Best, Claire
by ClaireM
Wed Oct 19, 2016 7:57 am
 
Forum: GoPro Omni Importer
Topic: GoPro Omni Importer not processing videos
Replies: 2
Views: 3186

Re: AVP camera not sync after rendering

Hi,

Silly question but after finding the right sync in AVP, did you hit the apply button on the bottom right corner of the synchronization pannel?

Best,

Claire
by ClaireM
Mon Oct 17, 2016 8:17 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP camera not sync after rendering
Replies: 1
Views: 626

Re: AVP 2.5 not updating/syncing with APG 4.2.3

Hi, Have you looked at our troubleshooting page : http://www.kolor.com/wiki-en/action/view/AutopanoVideo_Solutions#I_have_Autopano_Pro.2FGiga_installed_but_nothing_happens_or_other_software_opens_when_I_click_on_Edit.3F ? Especially make sure no special characters are in the name of directories or v...
by ClaireM
Thu Oct 06, 2016 1:46 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.5 not updating/syncing with APG 4.2.3
Replies: 8
Views: 1509
PreviousNext

Return to advanced search



cron