Search found 302 matches

Return to advanced search

Re: web Box not showing web address [SOLVED]

Thanks, I'll contact the web master at Yale.
by ERR
Mon Jul 10, 2017 3:13 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: web Box not showing web address
Replies: 6
Views: 885

Re: Google API integration?

I 100% agree. Google did something (if you are a TIP then you know) which was morally and ethically reprehensible BUT since Google did make the API freely available to all qualified companies who applied, didn't it make sense to take advantage of this and grab new customers especially since Google &...
by ERR
Thu Jul 06, 2017 2:37 am
 
Forum: Open discussion
Topic: Google API integration?
Replies: 58
Views: 18125

Re: Google API integration?

Unfortunately, if they don't keep up with the latest "innovations" we will have no choice will we?
by ERR
Wed Jul 05, 2017 11:40 pm
 
Forum: Open discussion
Topic: Google API integration?
Replies: 58
Views: 18125

Re: Perfect one day and useless the next :(

=D Nice stitch. Floors & ceiling look good. Nice and straight =D If this is your first home "welcome to the never ending cycle of do it yourself projects..." :lol:
by ERR
Sun Jul 02, 2017 2:41 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

Re: Perfect one day and useless the next :(

Oh boy. I had worse luck than you. Auto detect did not work at all. It only detected "snippets" and joined them together plus when it did detect I kept getting "holes" in the pano. I used both "Free" and "In Line" settings. Using Hard links was pure "art&...
by ERR
Sun Jul 02, 2017 2:28 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

Re: Perfect one day and useless the next :(

Might I inquire why you are using so many bracketed shots? You must not be using a fisheye? I only use 8mm lens with 3x4 for 12 images at -1/0/+1 the most and get great results 99% of the time with auto fusion I don't overly concern myself with perfect exposure of both indoors and outdoors (windows)...
by ERR
Sat Jul 01, 2017 3:21 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

Re: web Box not showing web address [SOLVED]

Hi Annis, Yes I do get an error and it's probably the issue: " Load denied by X-Frame-Options: http://quantuminstitute.yale.edu/about-institute/join-institute does not permit framing by http://localhost:31415/YQI.html. " I guess for some reason the site doesn't allow putting it into a fram...
by ERR
Fri Jun 30, 2017 8:02 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: web Box not showing web address
Replies: 6
Views: 885

Re: web Box not showing web address [SOLVED]

When I'm doing a preview of the site my website box is blank like in the posted image. The tour is not live online but I thought a website box would appear in the preview? It has for other instances. Did I miss something in the workflow? I have: 1) Simple button linked to the url and the web box plu...
by ERR
Thu Jun 29, 2017 7:02 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: web Box not showing web address
Replies: 6
Views: 885

Re: Perfect one day and useless the next :(

I've used hard links before with a very challenging rotunda pano located at Yale University with fairly reasonable success but I received very helpful tips from mediavets, klausesser and others. Another time I messed up the level on part of a spin with 3x4 so I just used 1x4 and everything worked ou...
by ERR
Wed Jun 28, 2017 2:39 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

Re: Perfect one day and useless the next :(

Well at the very least the bottom one is nice "modern art"! =D
by ERR
Tue Jun 27, 2017 7:27 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

web Box not showing web address [SOLVED]

I have a simple button "linked" to a "Website Box". I have put the url in the appropriate place but when previewed the web box appears blank. See attached Jpegs. I'm missing something obviously but can't figure it out. Help!
WebBoxButton.JPG

No Website In Web Box.JPG
by ERR
Mon Jun 26, 2017 8:53 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: web Box not showing web address
Replies: 6
Views: 885

Re: Possible to purchase older PanoTour Pro 2.2 version?

Hope you have as much fun creating tours as I do! Enjoy!
by ERR
Mon Jun 26, 2017 6:44 pm
 
Forum: Open discussion
Topic: Possible to purchase older PanoTour Pro 2.2 version?
Replies: 5
Views: 1373

Re: "Invalid Bitmap" Error [SOLVED]

Upon further backtracking I discovered the issue: I had changed a video file and the file somehow got corrupted so I guess PTP could not read the metadata? Anyway re-rendering the video worked and now the issue is gone. What threw me off was the "bitmap" part. I was expecting that a "...
by ERR
Mon Jun 26, 2017 4:23 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: "Invalid Bitmap" Error
Replies: 3
Views: 609

Re: File Missing Error How can I get rid of it? [SOLVED]

That makes total sense. Not sure why I didn't think of that. Thanks again Annis.
by ERR
Mon Jun 26, 2017 4:19 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: File Missing Error How can I get rid of it?
Replies: 2
Views: 465

Re: Floor plan Close but no Open Icon? [SOLVED]

Thanks Annis, the solution "clicked" when I cleared my head. I haven't had the need for floorplans in a while so I guess I'm a bit "rusty". BTW still wish Kolor would consider integrating the Google API. =D ;)
by ERR
Mon Jun 26, 2017 4:18 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Floor plan Close but no Open Icon?
Replies: 3
Views: 482

Re: Perfect one day and useless the next :(

I've had some "tough luck" with APG and stacks with no real explanation. However when I use single images the stitch comes out fine. I'm curious as to why it says "60 images" instead of 12 in the second image?
by ERR
Mon Jun 26, 2017 4:16 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

Re: VR Tours

So your client wants to walk through the tour with those viewing it? It may seem simple but since the tour is exactly the same, except for the "VR" part, just make sure each pano is easily identifiable in the menu. That way your client can direct them to wherever they want. Outside of that...
by ERR
Sun Jun 25, 2017 4:26 pm
 
Forum: Open discussion
Topic: VR Tours
Replies: 1
Views: 836

Re: Possible to purchase older PanoTour Pro 2.2 version?

I might be wrong but if you purchase the new version you may be able to access previous versions since it's in the "2.0" version. I always keep a cloud backup of all versions just in case.
by ERR
Sun Jun 25, 2017 4:17 pm
 
Forum: Open discussion
Topic: Possible to purchase older PanoTour Pro 2.2 version?
Replies: 5
Views: 1373

File Missing Error How can I get rid of it? [SOLVED]

I'm getting "The following file is missing, please indicate a new path:" message and I can't get it to go away. file missing.JPG Is there a way to clear the cache to remove this message (I looked it up and couldn't find anything)? The assets are no longer available (were deleted) and when ...
by ERR
Sun Jun 25, 2017 4:15 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: File Missing Error How can I get rid of it?
Replies: 2
Views: 465

Re: Perfect one day and useless the next :(

Outside of the contrast being a bit low (that's the scene anyway) I think it's a good representation. I do see that you need to clean your sensor though. There's at least one noticeable dust spot.
Dust.JPG

Good luck with the new house!
by ERR
Sun Jun 25, 2017 12:23 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

"Invalid Bitmap" Error [SOLVED]

I'm getting a "Invalid Bitmap" Error message when building my tour. I'm a bit deep into the process so I don't want to have to start over again. Invalid Bitmap.JPG I'm a bit perplexed because I don't have any "bitmap" images involved. Just png and Jpeg. So I can't remove any &quo...
by ERR
Sat Jun 24, 2017 5:30 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: "Invalid Bitmap" Error
Replies: 3
Views: 609

Re: Perfect one day and useless the next :(

Although it may not be from the conditions I had the same output happen yesterday. In my case I had shot several bracketed sequences and although I selected 3x4 images for stitching, I selected a duplicate set thus leaving a "hole" in the pano. It looked much like yours. Could you have omi...
by ERR
Sat Jun 24, 2017 5:21 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Perfect one day and useless the next :(
Replies: 49
Views: 9259

Re: Floor plan Close but no Open Icon? [SOLVED]

I think I figured out that I need a simple button for that? Correct me if I'm wrong.
by ERR
Fri Jun 23, 2017 10:24 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Floor plan Close but no Open Icon?
Replies: 3
Views: 482

Floor plan Close but no Open Icon? [SOLVED]

My client wants to be able to have the floor plan open and close. I currently have the "close" icon but there seems to be no way to open it back up once it is closed. What's the procedure for having an icon to open the floor plan. I must be missing it in the panel.

Thanks
by ERR
Fri Jun 23, 2017 8:10 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Floor plan Close but no Open Icon?
Replies: 3
Views: 482

Re: Dark mask around video

Sorry, as of now neither of us has found a work around and Kolor isn't responding. Their ignoring this issue for some reason so it makes using live pano worthless as a business tool. It seems to be html5 related because it's reported this issue doesn't occur with flash. Unfortunately I don't use fla...
by ERR
Sat Jun 03, 2017 8:12 pm
 
Forum: Livepano
Topic: Dark mask around video
Replies: 40
Views: 14126
PreviousNext

Return to advanced search