Search found 106 matches

Return to advanced search

How to sync using in frame timecode

Hi, hope someone can help me to sync some cameras with timecode. Using APV 3.0 but the timecode is not being recognized by APV. The timecode is visible as part of the video on top of the frame and this is what it looks like: Cam-timecode.jpg Comparing the cameras I have the following timecodes cam1 ...
by panoguy
Fri Dec 22, 2017 4:43 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: How to sync using in frame timecode
Replies: 0
Views: 944

Re: Will there be support for the Gopro Fusion?

Are you serious???
This was not my question! If I would be happy with that s.... I would not ask for a professional solution...
by panoguy
Thu Nov 23, 2017 4:49 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Will there be support for the Gopro Fusion?
Replies: 2
Views: 1024

Will there be support for the Gopro Fusion?

Wonder if APV will support the new Gopro Fusion including the stabilization option?
by panoguy
Wed Nov 22, 2017 9:21 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Will there be support for the Gopro Fusion?
Replies: 2
Views: 1024

Need an option to add two nadir patches (L+R) for 3D video

It would be very helpful for retouching the tripod in 3D videos using 2 separate patches which could be assigned one to the left and one to the right eye. Using only one nadir patch does not deliver proper quality. I know I could do it manually but I would be very nice to get this implemented in one...
by panoguy
Tue Aug 22, 2017 12:30 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Need an option to add two nadir patches (L+R) for 3D video
Replies: 0
Views: 620

Anaglyph view broken in V3.0.0 RC2

anaglyph.jpg

The Anaglyph view is broken in V3.0.0 RC2, it does not line up right and left images properly. It worked fine in APV 2.6
See pictures.
Ahh, I see now, it had been posted already in the other forum ...
by panoguy
Sun Aug 20, 2017 7:16 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Anaglyph view broken in V3.0.0 RC2
Replies: 0
Views: 805

Re: Performance inconsistency with Dwarp [SOLVED]

Found a possible reason for the performance issue. Seems the performance issue had been caused by applying the stabilization manually to the shot and not during the creation of the project using the Omni importer. After importing the project from scratch with stabilization enabled I could apply Dwar...
by panoguy
Sun May 21, 2017 3:37 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Performance inconsistency with Dwarp
Replies: 3
Views: 1260

Performance inconsistency with Dwarp [SOLVED]

I did render a few different shots using the new Dwarp functionality and found a strange performance problem. The performance degradation appears with 2 shots, with 5 other shots I don't see a problem with the performance. After applying the Dwarp to the clip the performance of the preview goes down...
by panoguy
Sun May 21, 2017 1:32 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Performance inconsistency with Dwarp
Replies: 3
Views: 1260

Re: Latest Beta 2 is wasting my screen with huge buttons

Thank you for the clarification but this is still not really acceptable behavior. I've changed the size scale settings to 125% and then I get a very small display, see screenshot below: 125.jpg As you can see this size is far to small to read anything without a binocular. The icon size would be fine...
by panoguy
Fri Aug 19, 2016 10:00 pm
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: Latest Beta 2 is wasting my screen with huge buttons
Replies: 2
Views: 1206

Latest Beta 2 is wasting my screen with huge buttons

1. Please can you remove this HUGE Buttons again, you are wasting my screen. If there is a need for large buttons please make them user adjustable! 2. Please save the last used screen layout and reload it when starting a new session. I'm getting tired to adjust my screen every time I start the tool....
by panoguy
Wed Jul 20, 2016 8:11 am
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: Latest Beta 2 is wasting my screen with huge buttons
Replies: 2
Views: 1206

Rendering ProRes 422 not working as it should [SOLVED]

I wanted to compare the performance between different codes and was happy to see that to ProRes 422 was faster compared to Cineform format.
Problem is that I can' open the MOV file with Quicktime and also not with Edius 8.
It works fine when I choose ProRes 422 LT ...
by panoguy
Mon Jun 06, 2016 5:25 pm
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: Rendering ProRes 422 not working as it should
Replies: 2
Views: 1078

Re: Stabilizing? Does the opposite...

Hi Jesus, thank you this is helpful even it is very disappointing that we have to use such odd workarounds. For static video it is not really a problem, there I don't need to use the stabilization. 2 days ago a captured a drone video and there I saw the problem the first time. Somehow, I don't know ...
by panoguy
Sat Apr 30, 2016 6:58 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Stabilizing? Does the opposite...
Replies: 13
Views: 3096

Re: Stabilizing? Does the opposite...

Hi Kolor Team, this is not really acceptable, what ever was changed, this worked in prior version and even it was not perked it was usable. The current output is not usable at all. In the editor window all looks great and after rendering the scene, you get the surprise of a totally shaky video! Plea...
by panoguy
Fri Apr 29, 2016 8:27 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Stabilizing? Does the opposite...
Replies: 13
Views: 3096

What is the maximum videosize APV can handle?

Hi,
I try to stitch a larger format than usual.
Input from 12 cameras, each has a resolution of 4000x6000.
APV 2.3.1 is crashing when I try to stitch it, any advice? how to handle such files?
by panoguy
Thu Mar 10, 2016 9:25 pm
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: What is the maximum videosize APV can handle?
Replies: 0
Views: 1345

Re: AVP 2.2 RC2 not starting in Windows 10 [SOLVED]

Till 1hour ago all was fine, I had Win 10 running with APV 2.2, APV 2.3 and Panotour Pro 2.5 without problems. I noticed there was some Windows update and after reboot all Kolor packages APV 2.2, APV 2.3 and Panotour Pro 2.5 are crashing right after start. Btw. I have uploaded the dupms, in case som...
by panoguy
Sat Dec 12, 2015 12:08 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.2 RC2 not starting in Windows 10
Replies: 21
Views: 3879

Re: 3D Video, right eye output white screen only

Great news Claire, Thank you
can you give me some time-line when the next beta will be available?
I have a very large project 1.8Tb of data needs to be stitched ;-)
by panoguy
Mon Nov 16, 2015 4:25 pm
 
Forum: 2.3 beta archives
Topic: 3D Video, right eye output white screen only
Replies: 4
Views: 1502

Re: Render Performance - Post your results!

Input 6x4K
Output 3840x1920 Cineform codec MOV - medium
Settings :
Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz
GeForce GTX 980/PCIe/SSE2
Asynchronous

Statistics :
Total time : 3 min:40 s
FPS : 8.151
Decoding : 35 %
Rendering : 23 %
Encoding : 70 %
by panoguy
Fri Nov 13, 2015 5:55 pm
 
Forum: 2.3 beta archives
Topic: Render Performance - Post your results!
Replies: 6
Views: 2128

3D Video, right eye output white screen only

I was happy to see the announcement of the new 2.3 beta version, have installed it and immediately I was impressed by the improved performance. After checking the output file, I see only one frame at the beginning of the video, the rest of the footage is white. Audio is there but the screen is pure ...
by panoguy
Fri Nov 13, 2015 5:52 pm
 
Forum: 2.3 beta archives
Topic: 3D Video, right eye output white screen only
Replies: 4
Views: 1502

Re: Hide/Show specific hotspots inside a tour

Hi Alexander,
thank you for this great plugin!
Would it be possible to choose a default state in advance,
ie. hide all hotspots with a certain keyword and let the user choose which ones he would like to see during runtime.
by panoguy
Sun Oct 04, 2015 8:31 pm
 
Forum: Panotour Resources
Topic: Hide/Show specific hotspots inside a tour
Replies: 23
Views: 19665

Re: After pressing VR Mode button I see only a white screen

Hi Benjamin,
sorry I had disabled the VR mode to workaround the problem, please try now, you may need to clear browser cache.
by panoguy
Mon Jul 20, 2015 5:19 pm
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: After pressing VR Mode button I see only a white screen
Replies: 8
Views: 1594

Re: After pressing VR Mode button I see only a white screen

Thank you, did not see that there is a dedicated forum for 2.5,
For now I have disabled the maps as a workaround but please check if you can reproduce this behavior and get it fixed.
by panoguy
Sat Jul 18, 2015 10:32 am
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: After pressing VR Mode button I see only a white screen
Replies: 8
Views: 1594

Re: How to start the Samsung Gear VR?

You could try the following solution: - Install Package Disabler from the PlayStore - Open it and check the box on the Gear VR Service That's it. You can now plug your S6 into the Gear VR without Oculus Home starting up and use Cardboard apps. To use Oculus Home again, just uncheck the Gear VR Servi...
by panoguy
Sat Jul 18, 2015 10:27 am
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: How to start the Samsung Gear VR?
Replies: 7
Views: 1309

Re: After pressing VR Mode button I see only a white screen

Just found out if I show the maps and press the VR button after (while maps are still on screen) I don't get the white screen! Very strange behavior, after hiding the maps the VR button shows again the white screen. And it works just fine if I remove the maps completely from my tour... But I hope yo...
by panoguy
Sat Jul 18, 2015 8:29 am
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: After pressing VR Mode button I see only a white screen
Replies: 8
Views: 1594

After pressing VR Mode button I see only a white screen

I have downloaded the 2.5 beta version and wanted to build a tour using VR mode. The tour works and I can see the WebVR icon on the screen as I have enabled VR mode on desktop, but when I click the VR button I get a white blank screen and not the expected menu to select the HMD options. The same hap...
by panoguy
Sat Jul 18, 2015 7:34 am
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: After pressing VR Mode button I see only a white screen
Replies: 8
Views: 1594

Re: 360 video

1. Yes it is possible and it works, see my tour:
http://www.luftpano.de/fotogipfel-oberstdorf/
choose the 3. panorama from the menu 'Höfatsblick'
there are two 360° Videos embedded...
by panoguy
Sun Jul 12, 2015 9:30 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: 360 video
Replies: 6
Views: 1044

Re: APP 4.0.1 displays wrong image depending on edit window

Thank you, found them here:
http://www.kolor.com/download-previous-versions/
I made a downgrade of APG from 4.0.1 to 4.0.0 and it works fine again.
Sorry it was not APP but APG.

But to the initial problem, do you think you can reproduce and get it fixed again???
by panoguy
Tue May 26, 2015 8:34 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: APG 4.0.1 displays wrong image depending on edit window size
Replies: 4
Views: 1033
Next

Return to advanced search



cron