Search found 22 matches

Return to advanced search

Re: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"

Yes, all of that works. Sometimes it doesn't and I need to restart but then it does work again. I wanted to use DWarp for moving objects and when the camera itself moves.
by pzd3mir
Wed Jul 18, 2018 3:00 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"
Replies: 12
Views: 2024

Re: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"

Do you know what causes the error? Is it possible to make it work somehow or if not, are you going to put any efforts to make it work for the configuration I have? Can I provide you with data to make it easier?
by pzd3mir
Wed Jul 18, 2018 10:10 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"
Replies: 12
Views: 2024

AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"

Hello, I just bought the upgrade from AVP 2.6 to 3.0 to use the DWarp feature. I got a Brahma7 + 1 RIG consisting of 8 cameras in total. I use Git2 action cam. https://s1.imagebanana.com/file/180717/y2WkjGHI.jpg I get this error when trying to compute DWarp: https://s2.imagebanana.com/file/180717/u7...
by pzd3mir
Tue Jul 17, 2018 2:10 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"
Replies: 12
Views: 2024

DWARP CRASH AND ERROR (also dmp upload not working)

Hello I am using a setup of 7 cameras + 1 camera for the top. Cams are Gitup Git 2 See this picture: http://www.imagebanana.com/view/aznjvqvu/IMG_20170625_122657.jpg Whenever I use an old project , I open it and I try to Dwarp it I get this error: http://www.imagebanana.com/view/1volnelg/Capture.JPG...
by pzd3mir
Fri Jun 30, 2017 4:47 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: DWARP CRASH AND ERROR (also dmp upload not working)
Replies: 6
Views: 1100

DWarp support for 8 cameras? [SOLVED]

Hello

I am using a setup of 7 cameras + 1 camera for the top. Cams are Gitup Git 2 See this picture:
http://www.imagebanana.com/view/aznjvqvu/IMG_20170625_122657.jpg

Will there be DWarp available for this kind of setup? DWarp looks verry promising to me, I wish I could use it...
by pzd3mir
Sun Jun 25, 2017 11:36 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: DWarp support for 8 cameras?
Replies: 1
Views: 451

Re: AP GIGA messes up Nadir stitching in final render

It is a Panorama (Multiband, Level -2, Priority to Ghost, Diamond, Fusion, HDR Ghosts) I got 8 cameras, they are inside a rig. After I have shot the pictures with the rig I remove the rig and try to shoot manually in that position where the rig was before with annother additional 9th camera trying t...
by pzd3mir
Tue Feb 28, 2017 7:30 pm
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: AP GIGA messes up Nadir stitching in final render
Replies: 2
Views: 756

Re: AVP 2.6 Sound FAULTY (sound plays too fast)

I will post another file from a different project, from one of the cams. I hope this works for you. Otherwise it is going to be 2 GB to upload. I need to go somewhere else to do that, German internet sucks indeed... Here is the google drive link: https://drive.google.com/open?id=0B_Nd4RhGpVccNk5tTEx...
by pzd3mir
Tue Feb 28, 2017 12:42 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.6 Sound FAULTY (sound plays too fast)
Replies: 5
Views: 1356

Re: Autopano deletes Links and CP when optimizing

Thanks for help :)

Sorry it took so long to respond...
by pzd3mir
Sun Feb 26, 2017 11:02 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Autopano deletes Links and CP when optimizing
Replies: 4
Views: 906

AVP 2.6 Sound FAULTY (sound plays too fast)

Refering on this Post: http://www.kolor.com/forum/viewtopic.php?f=195&t=34747#p193526 The RC1 files Audio does not have the same speed as the 2.5.3 one. The RC1 audio is faster. Maybe you might have a look into that.... The issue is still not fixed. Voices are higher somehow because of faster pl...
by pzd3mir
Sat Feb 25, 2017 7:30 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.6 Sound FAULTY (sound plays too fast)
Replies: 5
Views: 1356

AP GIGA messes up Nadir stitching in final render

Hello, I shoot using a multiple camera rig. To patch the nadir I usually make a picture with an additional camera after I removed the rig. I make controll points etc. http://i.imagebanana.com/img/053pso0i/thumb/Nopreviewoverlay.JPG Then I mask it http://i.imagebanana.com/img/e2qto06b/thumb/mask.JPG ...
by pzd3mir
Wed Feb 22, 2017 4:24 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: AP GIGA messes up Nadir stitching in final render
Replies: 2
Views: 756

Re: GoPro VR Reframe Plugin gives uggly Black Bars

Also when I use Gopro Reframe and then aplly the mosaic effect on top of that (after Reframe has been applied) I get same black bars. If I make mosaic effect invisible, bars disappear.
by pzd3mir
Sun Feb 05, 2017 3:49 pm
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: GoPro VR Reframe Plugin gives uggly Black Bars
Replies: 2
Views: 1609

GoPro VR Reframe Plugin gives uggly Black Bars

In Premiere when I try to edit via GoPro VR Reframe Plugin I select Resolution 3840 X 2160 for the sequence. I put GoPro VR Reframe Plugin on top of the equirectengular clip. Everything works fine untill I select a create elipse mask or create 4-point polygon mask or the free draw bezier tool in the...
by pzd3mir
Tue Jan 24, 2017 1:12 am
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: GoPro VR Reframe Plugin gives uggly Black Bars
Replies: 2
Views: 1609

AVP 2.6 RC1 Sound FAULTY (Speed)

I edited a Video in Premiere stitched with AVP 2.5.3, the stitch wasn't nice so I rendered again with different mask This time with AVP 2.6 RC1 because I saw there was a new RC that might actually work now. As I have imported into Premiere I tried to manually sync. The RC1 files Audio does not have ...
by pzd3mir
Tue Jan 24, 2017 1:07 am
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: AVP 2.6 RC1 Sound FAULTY (Speed)
Replies: 1
Views: 632

Re: From normal 360 to timelapse 360

I do not think that this is possible right now. If they integrate in future to select certain frames only for final render file, might be possible. For now if you do not want to create 360° footage of all the source files, I would sync the files, either motion in AVP or sound in Premiere, adjust the...
by pzd3mir
Tue Jan 24, 2017 12:59 am
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: From normal 360 to timelapse 360
Replies: 1
Views: 538

Re: Post Your rendering speeds for AVP!

So, Finally I bought a PC. It has Xeon E5 2695 @ 2,5 GHZ 14 Core Processor MSI Tomahawk X99A 2 x 32 GB DDR4 2133 mhz 1080 GTX Palit Gamerock 2* 5TB HDD 7200 spins/min 3,5" 1* 240GB SSD 500mb/s read/write 1* 480 GB SSD 500mb/s read/write watercooling At the moment when I render I get speeds of 1...
by pzd3mir
Thu Dec 15, 2016 2:35 am
 
Forum: Computers
Topic: Post Your rendering speeds for AVP!
Replies: 2
Views: 1533

Re: Autopano deletes Links and CP when optimizing

I uploaded it on Dropbox Here are pic files: https://www.dropbox.com/s/z45icl35n1eltad/1%203.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/5vyyehb8fu0rthz/2%203.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/tbtt2bgfbgm88l0/3%203.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/gvk61bfmxefxvtq/4%203.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/a...
by pzd3mir
Thu Dec 15, 2016 2:09 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Autopano deletes Links and CP when optimizing
Replies: 4
Views: 906

Autopano deletes Links and CP when optimizing

Hello, Autopano Giga is deleting some links and controll Points. From 2500 controll points there is 300 left and the panorama doesn't stich properly. Do you know why that is? Probably a setting or so, I played arround a little with it today but I don't know what that option might be... The Panorama ...
by pzd3mir
Thu Dec 15, 2016 1:42 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Autopano deletes Links and CP when optimizing
Replies: 4
Views: 906

Re: Beta 2.6.1

A couple of problems... Is it the media encoder that is kind of not working?? Somehow I get funny output... I render in 4k cinema 30 fps. When watching in VLC or GoPro VR Viewer (tried all backends, even installed K-lite Codec Pack) or Quicktime I can not jump to another point on timeline. The Video...
by pzd3mir
Thu Dec 08, 2016 6:04 pm
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: Beta 2.6.1
Replies: 7
Views: 1497

Post Your rendering speeds for AVP!

Hello, I must say I got quite confused what makes AVP render faster when I wanted to build myself a new PC, specifically for AVP. As everyone seems to be telling something else and AVP themselves are not doing a very decent job comparing 5 year old graphics cards on their website I wanted to start t...
by pzd3mir
Sun Sep 11, 2016 10:07 am
 
Forum: Computers
Topic: Post Your rendering speeds for AVP!
Replies: 2
Views: 1533

Return to advanced search