Search found 8 matches

Return to advanced search

Re: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"

Is Kolor working on fixing the issue? I have purchase AVP 3, mostly because of the D-Warp upgrade. A bit disappointed, I have to tell you. Many professional companies are using 3d rigs now, that requires 14 lenses or more. I would strongly recommend your team to look at some option to fix the issue....
by ctgsproductions
Wed Aug 22, 2018 4:34 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"
Replies: 12
Views: 7421

Re: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"

I do not think that the configuration of the rig matters. D-warp seems to work with a limited amount of cameras only. Have you made a test with any rig with more than 14 cameras?

Thank you.
by ctgsproductions
Tue Aug 21, 2018 5:56 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"
Replies: 12
Views: 7421

Re: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"

Let's put it this way, how many lenses will AVP 3 D-Warp will function with? No matter what rig.

Merci.

olivierbo wrote:Hello Ulrich,

I absolutely do not know, I'm sorry. If you can get some footage to test...

Cheers,
Olivier
by ctgsproductions
Mon Aug 20, 2018 6:17 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"
Replies: 12
Views: 7421

Re: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"

Bonjour Olivier. Could you please tell me if the Samsung 360 Round with 17 lenses is compatible with AVP 3? It seems that the D-warp tool only functions with rigs that have 13 or less lenses. We have another rig with 14 Gopro's that wont work with D-warp. Merci pour repondre, Salutations. Ulrich Vil...
by ctgsproductions
Mon Aug 20, 2018 3:31 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP 3 - DWARP "Unsupported Rig configuration"
Replies: 12
Views: 7421

Re: "Assertion failed!" in decoder.c using CineForm source f

Hello,

I am having the exact same error message after trying to export from AVP version 2.6.
Was this issue resolved?
If yes, how?

Thank you.
Ulrich.
by ctgsproductions
Wed Apr 18, 2018 4:07 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: "Assertion failed!" in decoder.c using CineForm source files
Replies: 14
Views: 9890

AutoPano Pro exporting audio with NO video

I am currently trying to export a stereoscopic video from AutoPano Video Pro using AVP 2.5.0 Alpha 3. I have tried over/under, side by side, only left, only right... each time the export is black but does contain audio. I have tried using h264/mp4 as render settings as well as ProRes. Can anyone adv...
by ctgsproductions
Wed Jul 06, 2016 7:45 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AutoPano Pro exporting audio with NO video
Replies: 1
Views: 416

Point Styles are not visible with Goggles

Hi there,

The Default Point Style button with action>"Display an Image" is not visible in Goggle mode (See attachment).

Help!!! Please!!

THX.
by ctgsproductions
Tue Apr 05, 2016 5:29 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Point Styles are not visible with Goggles
Replies: 1
Views: 536

Missing spots in goggle mode

Hi there, I built a Panotour that includes 10 panoramas, each of them has an info "point spot". These Point Spots are visible in normal view but not when switching to Goggle view (See attachment).

Thank you for any help.
by ctgsproductions
Wed Mar 30, 2016 5:57 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Missing spots in goggle mode
Replies: 1
Views: 480

Return to advanced search



cron