Search found 7 matches

Return to advanced search

Re: Red Cast to Sony RAW files???

Indeed. I tried an alternate route through Lightroom using the TIFF16 export to APG and that worked fine. As a side note, I found applying lens corrections first in LR provided better results for some panos... YMMV

Thanks,

Shawn
by shamer
Fri May 20, 2016 4:00 pm
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Red Cast to Sony RAW files???
Replies: 2
Views: 720

Red Cast to Sony RAW files???

First time using with Sony raw files and the stitch has a red cast across it though the previews of individual images do not.

Anyone else?
by shamer
Fri May 20, 2016 3:42 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Red Cast to Sony RAW files???
Replies: 2
Views: 720

CPU rendering on TIFFs

Is there a reason why APV switches to CPU rendering when exporting TIFFs? I'm seeing a 2.5 times increase in rendering time when outputting TIFFs vs. outputting Cineform. I imagine part of that could be attributed to file writing size but wondering if it's because it isn't benefitting from GPU accel...
by shamer
Fri Mar 18, 2016 3:46 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: CPU rendering on TIFFs
Replies: 0
Views: 165

Re: Stitching Alignment AVP

I have this problem as well. I hate to be whiner, but documentation on this is abysmal. I cannot get masks to translate at all into APV and I've tried switching between stitching and authoring as well as different blending modes. The only one that works is Smart blending, but it tells me I can't use...
by shamer
Fri Mar 18, 2016 3:37 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Stitching Alignment AVP
Replies: 19
Views: 2451

Smart Cutting blend mode in APV

I have 4 cameras (each a Canon 5d with 14mm lens) on a special mount facing 4 directions for a 360 pano. The cameras don't move and I require no stabilization. There are no edits on the timeline. Why can't I use Smart Cutting??? I have one tiny parallax issue between images 1 and 2 that goes away wi...
by shamer
Fri Mar 18, 2016 2:31 am
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Smart Cutting blend mode in APV
Replies: 1
Views: 1921

Re: Interface has gone wonky [SOLVED]

Yes -happens on every pano now, but not the first couple I did.

Moving the window between monitors resolved the issue, thanks!

Shawn
by shamer
Wed Mar 16, 2016 12:54 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Interface has gone wonky
Replies: 2
Views: 970

Interface has gone wonky [SOLVED]

Beyond the normal frustrations of stitching, APG was working fine for a couple of panos and then suddenly the interface doesn't display the pano correctly in the window. I've attached a screen shot as an example. With this messed up arrangement, I can't edit properly because the tools still affect t...
by shamer
Tue Mar 15, 2016 3:18 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Interface has gone wonky
Replies: 2
Views: 970

Return to advanced search