Search found 27 matches

Return to advanced search

Installing my license in second computer

Hi, can I install my Panotour Pro in my other PC but only having running one PC at a time? I need to work from different places from time to time. Kindly advise. Thanks in advance.
by zil-imu
Fri Apr 20, 2018 10:38 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Installing my license in second computer
Replies: 1
Views: 1269

Auto rotation no longer working

Hi. The auto rotation feature is no longer working after I update to latest version of Panotour. Below is my project

http://elearnzone.imu.edu.my/vmm/

Kindly assist on this matter.
by zil-imu
Thu Apr 12, 2018 8:37 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Auto rotation no longer working
Replies: 1
Views: 1111

Re: Deactivate Panotour Pro [SOLVED]

Yes I'm using Windows. Thank you so much :)
by zil-imu
Fri Oct 20, 2017 10:55 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Deactivate Panotour Pro
Replies: 2
Views: 386

Deactivate Panotour Pro [SOLVED]

Hi,

I would like to install Panotour Pro to my new PC. Do I need to deactivate the serial key on my old PC first or I can just uninstall the software and install it on my new PC? Kindly assist.
by zil-imu
Thu Oct 19, 2017 3:04 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Deactivate Panotour Pro
Replies: 2
Views: 386

Re: Button not showing online

I have sent you the link.
by zil-imu
Wed Jul 19, 2017 9:46 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Button not showing online
Replies: 6
Views: 836

Re: Button not showing online

I changed the width but the button is still not visible. The same problem occur with social share button. See attachment below for screenshots. I'm using Panotour pro v2.5.8. Kindly advise.
by zil-imu
Wed Jul 19, 2017 9:45 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Button not showing online
Replies: 6
Views: 836

Button not showing online

Hi,

I've created a button in panotour but it's not showing online. Locally it's showing fine. Please help.

See attachment for the setting that I use.

Fadzil
by zil-imu
Wed Jul 19, 2017 6:39 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Button not showing online
Replies: 6
Views: 836

Re: Web content hotspot not working

Still no fix for this??
by zil-imu
Wed Oct 12, 2016 10:04 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Web content hotspot not working
Replies: 8
Views: 900

Re: Web content hotspot not working

Hi, I've already shared you the link but you haven't reply. Is there any solution to this problem?
by zil-imu
Fri Aug 26, 2016 10:49 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Web content hotspot not working
Replies: 8
Views: 900

Re: Web content hotspot not working

Ok Annis, I have PM you the link. Please check your inbox
by zil-imu
Mon Jul 04, 2016 2:17 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Web content hotspot not working
Replies: 8
Views: 900

Re: Web content hotspot not working

Thank you for you reply but it still doesn't work the way it should. The content doesn't follow the hotspot size that I have added and the video is flickering on auto rotation. Please help.
by zil-imu
Thu Jun 30, 2016 7:03 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Web content hotspot not working
Replies: 8
Views: 900

Re: Web content hotspot not working

Still not fixed in latest updates.
by zil-imu
Fri Jun 10, 2016 7:24 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Web content hotspot not working
Replies: 8
Views: 900

Re: Unknown attribute/path

So there's no fix to this?
by zil-imu
Fri Jun 03, 2016 4:38 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Unknown attribute/path
Replies: 5
Views: 508

Re: Unknown attribute/path

I have sent the link to your inbox. Thank you
by zil-imu
Tue May 24, 2016 3:01 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Unknown attribute/path
Replies: 5
Views: 508

Re: Unknown attribute/path

Thank you, Annis, for your fast reply. I just double click the .html file to run. If I view last built tour the error doesn't show but my maximum speed is still not reducing. I already clear my browser cache. Please help.
by zil-imu
Mon May 23, 2016 8:43 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Unknown attribute/path
Replies: 5
Views: 508

Unknown attribute/path

Hi, I'm trying to reduce the movement speed of my tour. I have referred from this link http://www.krpano.com/docu/xml/#control and added the attribute movetospeed="1.0" in my tour XML file mytour_core.xml but once run I got below error WARNING: Locally no trusted - External Interface NOT a...
by zil-imu
Mon May 23, 2016 2:15 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Unknown attribute/path
Replies: 5
Views: 508

Re: Web content hotspot not working

I just realise that the web content hotspot doesn't work on planar projection view. Please fix this
by zil-imu
Wed Apr 06, 2016 8:34 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Web content hotspot not working
Replies: 8
Views: 900

Web content hotspot not working

Hi,

I'm trying to embed a youtube video using web content hotspot. The problem is, once I build my panorama and test, the video is not showing. I've tried adding normal website URL as well but still it is not showing. Am I missing anything? Please help
by zil-imu
Wed Apr 06, 2016 8:15 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Web content hotspot not working
Replies: 8
Views: 900

Website box in Internet Explorer problem

Hi,

I have created a hotspot that will open a 'website box' but the popup does not work in IE browser. When I click the hotspot, nothing happens. I am using IE10. Please help.
by zil-imu
Thu Mar 31, 2016 10:01 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Website box in Internet Explorer problem
Replies: 0
Views: 317

Re: panotour pro 2.5 (stable version) crash continuously ! [SOLVED]

Did you manage to solve this issues? I'm having the exact same problem
by zil-imu
Wed Feb 24, 2016 12:10 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: panotour pro 2.5 (stable version) crash continuously !
Replies: 15
Views: 2234

Not enough memory and randomly crash

My project always crash randomly. Sometimes I get an error saying not enough memory. Below are my specs:

Intel Core i7 2600K

4GB DDR3 1333MHz (2 DIMMs)
Graphics

2 x ATI Radeon HD 6950 (CrossFire)

Seagate Barracuda XT 2TB 7200RPM (64MB, SATA 6Gbps)
Optical

Windows 7 Home Premium x86

Please help
by zil-imu
Wed Feb 24, 2016 11:57 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Not enough memory and randomly crash
Replies: 1
Views: 398

Re: Error loading jpg [SOLVED]

Is it possible to decrypt the XML file. I really need to test this before buying the pro version. Please help
by zil-imu
Fri Jan 29, 2016 2:39 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Error loading jpg
Replies: 8
Views: 1693

Limit the panning speed [SOLVED]

Hi, How can I limit the panning speed, regardless of mouse sensitivity? Some people have commented that they spin too fast and get dizzy. Please help
by zil-imu
Thu Jan 28, 2016 8:19 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Limit the panning speed
Replies: 8
Views: 1258

Re: Fatal error - loading failed! (0) on chrome

Sorry, I can't share the link because it's for my institution use only. Someone mentioned that I need to enable CORS in the XML file. But the XML file is encrypted because I am using the Trial version. I want to make sure that this product works before buying it. Please help
by zil-imu
Thu Jan 28, 2016 2:40 am
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: Fatal error - loading failed! (0) on chrome
Replies: 6
Views: 880

Re: Error loading jpg [SOLVED]

Thanks for your respond. I am unable to find the <security> tag and code that you've mentioned. The main XML file is somehow encrypted. I am using the trial version for testing. Please help
by zil-imu
Thu Jan 28, 2016 2:18 am
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion
Topic: Error loading jpg
Replies: 8
Views: 1693
Next

Return to advanced search