Search found 5 matches

Return to advanced search

Re: renders are black in avp 2.3 , 2.5 crashes

HI Oliver I have tried on the latest stable release 2.5.2 ... cant find the beta downlaod for 2.5.3. this particular rig was a 3 x gopro 220 lens 4k30 with protune . AVP Merge tool was used . there is approx 24 mins of footage Temp disk is 2.5 tb free ( I have changed this dir location to see if it ...
by bincvfx
Fri Oct 21, 2016 11:17 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: renders are black in avp 2.3 , 2.5 crashes
Replies: 11
Views: 1976

Re: renders are black in avp 2.3 , 2.5 crashes

i spoke too soon I am having a hard time believing that my system is the problem .. yes i realise that macs suck .. but they should not cause this many issues with only AVP and not smoke scratch nuke or any of the other high end packages that I use without incident. System Integrity Protection: enab...
by bincvfx
Thu Oct 20, 2016 10:06 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: renders are black in avp 2.3 , 2.5 crashes
Replies: 11
Views: 1976

Re: renders are black in avp 2.3 , 2.5 crashes

this problem did not resolve its self .. it was only for one project ,.. I have replace the graphics cards .. i am certain this is not the issue as it continues and can be repeated with the same footage and project .. Yet others are working fine (sorta) If the errors are related to the graphics card...
by bincvfx
Thu Oct 20, 2016 9:43 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: renders are black in avp 2.3 , 2.5 crashes
Replies: 11
Views: 1976

renders do not match AVP 2.5.2

Renders do not match preview 4096 x 2046 proress 422 see attached Model Name: Mac Pro Model Identifier: MacPro6,1 Processor Name: 6-Core Intel Xeon E5 Processor Speed: 3.5 GHz Number of Processors: 1 Total Number of Cores: 6 L2 Cache (per Core): 256 KB L3 Cache: 12 MB Memory: 16 GB
by bincvfx
Thu Oct 20, 2016 9:35 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: renders do not match AVP 2.5.2
Replies: 6
Views: 1092

error cant create decoding pipe

this happens a lot I have Qt 7 installed , go pro studio , cineform variants of all types . Cineform is working fine in other software packages with the same source material. AVP crashes on the 2nd render attempt ... when i restore AVP to that project file .. renders start but come out black , big b...
by bincvfx
Fri May 27, 2016 6:22 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: error cant create decoding pipe
Replies: 0
Views: 425

Return to advanced search



cron