Search found 47 matches

Return to advanced search

Re: 4.4.2 deb installer doesnt include gigapan importer

Should also mention that the replacing of the files in the Plugins folder didnt work either.
by candreacchio
Wed Sep 12, 2018 11:07 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: 4.4.2 deb installer doesnt include gigapan importer
Replies: 1
Views: 1364

4.4.2 deb installer doesnt include gigapan importer

Same as this -- viewtopic.php?f=19&t=36189

Pretty disappointed, that the update didnt fix this after a year.
by candreacchio
Wed Sep 12, 2018 11:00 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: 4.4.2 deb installer doesnt include gigapan importer
Replies: 1
Views: 1364

Re: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?

No communication, bug left unfixed for a year. I fear that AVP is now dead in terms of development.

We will be looking into new pipelines.
by candreacchio
Mon Aug 13, 2018 3:03 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?
Replies: 8
Views: 4301

Whats going on with development?

Hey, I am trying to understand whats going on with development. November last year there was a AVP3 release which included a major DWARP bug, Since then nothing has been released, and limited answers have been given on the forum. Can you confirm development is still going on or should we assume this...
by candreacchio
Thu Jul 12, 2018 4:56 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Whats going on with development?
Replies: 0
Views: 1678

Re: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?

3 weeks without a response. Can someone please let us know what is going on?

Thanks

Carlo
by candreacchio
Mon Jun 04, 2018 3:13 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?
Replies: 8
Views: 4301

Re: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?

It has been over 2 months since the last reply... and 6 months since the last update to v3.0.0 was released ('Final' yet it included the bug).

Will this bug going to be fixed or should we look into a different pipeline?

Thanks

Carlo
by candreacchio
Mon May 14, 2018 11:30 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?
Replies: 8
Views: 4301

Re: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?

A month without a reply.... Has development & support stalled?
by candreacchio
Tue Mar 06, 2018 12:37 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?
Replies: 8
Views: 4301

Re: AUTOPANO VIDEO 3.0 Doesn't Use CUDA?

There are three options for rendering in the settings, CPU, GLSL and CUDA. Use GLSL which is still GPU accelerated, just not CUDA.
by candreacchio
Thu Mar 01, 2018 12:50 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AUTOPANO VIDEO 3.0 Doesn't Use CUDA?
Replies: 1
Views: 2526

Re: 4.4.1 deb installer doesnt include gigapan importer

Hey again,

Just wondering if there is an ETA on the next release or the files be uploaded to a more permanent spot? it has been quite a while since the initial post!
by candreacchio
Wed Feb 07, 2018 12:10 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: 4.4.1 deb installer doesnt include gigapan importer
Replies: 4
Views: 1972

[ALPS-1488] : [BUG] -- Update?

Hi There, There has been a long standing bug (earliest reporting was around 3.0.0 beta 1), and there have been 5 releases since then. Including a full release, not even a release candidate. Is there an ETA on when this will be fixed? it has been 2 and a half months since the last release. Thanks Car...
by candreacchio
Wed Feb 07, 2018 12:08 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: [ALPS-1488] : [BUG] -- Update?
Replies: 8
Views: 4301

Re: 4.4.1 deb installer doesnt include gigapan importer

Hi there,

It has been 3 months. is the plugin going to be added soon?

Thanks

Carlo
by candreacchio
Mon Sep 25, 2017 3:57 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: 4.4.1 deb installer doesnt include gigapan importer
Replies: 4
Views: 1972

Folder Output is incorrect

We have just run into a bug using AVP 3 RC3 on Linux x64 Ubuntu 17.04 The output was frames JPG, to the folder /xxx/xxxxxxxxxxxxxx/xxxxxxxxxxxs/xxx_xxxxxxxxxxxxx/2_xxxx/2_xxxxx/201708130048.MOV/201708130048.MOV_v003/ but ended up going into the folder /xxx/xxxxxxxxxxxxxx/xxxxxxxxxxxs/xxx_xxxxxxxxxxx...
by candreacchio
Fri Aug 25, 2017 5:40 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Folder Output is incorrect
Replies: 0
Views: 609

Re: CUDA processing on Linux Autopano Video

Thanks for the reply ClaireM.

We are also having trouble enabling CUDA on windows 7 machines with GTX 1080s. Only GLSL mode is available. Is it a limited to windows 10 only or will win7 be also available.
by candreacchio
Sat Aug 05, 2017 5:25 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: CUDA processing on Linux Autopano Video
Replies: 2
Views: 1039

CUDA processing on Linux Autopano Video

Hey,

I was wondering if CUDA processing for Autopano Video was on the roadmap for linux based machines, or will it be limited to windows machines?

Thanks
Carlo
by candreacchio
Fri Aug 04, 2017 6:24 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: CUDA processing on Linux Autopano Video
Replies: 2
Views: 1039

4.4.1 deb installer doesnt include gigapan importer

We use the importer -> gigapan importer, installing APG via deb installer doesnt have any plugins.

Using Ubuntu 17.04 with a cinnamon interface.

Thanks

Carlo
by candreacchio
Wed Jun 21, 2017 6:12 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: 4.4.1 deb installer doesnt include gigapan importer
Replies: 4
Views: 1972

Re: AVP 2.6 Horizion Animation Bug [SOLVED]

Hi ClaireM

It seems to have been fixed in the latest version. Thanks for the checkup!
by candreacchio
Fri Jun 02, 2017 12:33 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.6 Horizion Animation Bug
Replies: 3
Views: 1464

Re: AVP 2.6 Horizion Animation Bug [SOLVED]

Has anyone confirmed the bug yet?
by candreacchio
Wed May 24, 2017 11:10 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.6 Horizion Animation Bug
Replies: 3
Views: 1464

AVP 2.6 Horizion Animation Bug [SOLVED]

Hey, We are having problems with animating a horizon straightening, we set the start and end horizon points, but if we try to add one in the middle it does not stick properly This is consistant on both Windows and Linux machines. Steps to reproduce: 1. Open Exisitng AVP file which has no horizon ani...
by candreacchio
Mon May 22, 2017 6:55 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: AVP 2.6 Horizion Animation Bug
Replies: 3
Views: 1464

Rolling shutter correction is only available for Omni rigs [SOLVED]

Hi,

I was wondering why this was an option only for the Omni Gopro setups, instead of all supporting all footage shot by gopros?

Thanks

Carlo
by candreacchio
Mon May 30, 2016 8:09 am
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: Rolling shutter correction is only available for Omni rigs
Replies: 3
Views: 1055

Re: "All Video files must have same framerate"

This issue is not only with ffmpeg but also with mp4box. both output the same framerate change We will think about to expose this merging feature outside the GoPro importer. That would be ideal... or even a way of pointing to a folder to process. Is there a more technical reason for what is going on...
by candreacchio
Thu Apr 14, 2016 12:02 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: "All Video files must have same framerate"
Replies: 12
Views: 2556

Re: "All Video files must have same framerate"

Ok so a bit more information! I have tried combining with both MP4box and ffmpeg (no reencode, straight copy) and it gives the same issue. I THINK I know whats going on. So I had a look at the framerates -- All the videos before combining are 47.952047 fps After combining, These are the framerates i...
by candreacchio
Tue Apr 12, 2016 8:32 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: "All Video files must have same framerate"
Replies: 12
Views: 2556

Re: "All Video files must have same framerate"

As usual, using ffmpeg to combine (Cant use your importer due to not supporting MTP mode), Windows 7 x64 gtx580
by candreacchio
Tue Apr 12, 2016 7:42 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: "All Video files must have same framerate"
Replies: 12
Views: 2556

"All Video files must have same framerate"

Experiencing this issue again -- http://www.kolor.com/forum/viewtopic.php?f=147&t=29782&p=176869#p176869 Pretty much I have combined 6 lots of 3 videos, 5 out of the 6 work fine together, one does not. They were recorded off a gopro 4 rig at 47.95 fps. The combined video, is the same as the ...
by candreacchio
Tue Apr 12, 2016 7:42 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: "All Video files must have same framerate"
Replies: 12
Views: 2556

Re: Combined videos give weird timeline length [SOLVED]

It seems to only happen on long gopro footage (50+ minutes long videos)... i have tried to replicate it on shorter videos but have been unable to.
by candreacchio
Tue Apr 12, 2016 6:46 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Combined videos give weird timeline length
Replies: 18
Views: 3206
Next

Return to advanced search



cron