Search found 21 matches

Return to advanced search

Render not working

I have 2 files from a garmin virb. I did some editing prior import to Autopano Video in Adobe Premiere (Cineform medium/2) The garmin files have 4 audio streams in the mp4 and I took them into the cineform video file. When rendering in AVP, the export get canceled right away or it renders until the ...
by goamberg
Wed Oct 25, 2017 2:34 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Render not working
Replies: 0
Views: 1102

Re: Cubemap Render

UP
by goamberg
Mon May 01, 2017 1:50 pm
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Cubemap Render
Replies: 3
Views: 5266

Re: Cubemap Render

ANYTHING?!

yes, no, maybe.....
by goamberg
Sat Mar 04, 2017 10:05 am
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Cubemap Render
Replies: 3
Views: 5266

Re: Sync Problems within a project /dropped frames

I did some more testing now.
And it seems, rendering only on CPU (GPU processing completly disabled) is the way to go for now.

Looks like the GPU rendering produces these problems.
The disadvantage is of course working with 6k video and only CPU is a pain.....
by goamberg
Fri Feb 24, 2017 11:38 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Sync Problems within a project /dropped frames
Replies: 10
Views: 3620

Re: Sync Problems within a project /dropped frames

Hi. I would have no problem to upload you the files. But they are big and my internet connection is slow.. Will try an overnight upload. Attached you find a video where you can see the dropped frames just in AVP (I am using the arrow keys for forward and back) And as mentioned earlier, it is not alw...
by goamberg
Thu Feb 23, 2017 6:41 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Sync Problems within a project /dropped frames
Replies: 10
Views: 3620

Re: Sync Problems within a project /dropped frames

And sometimes I also get this problem like you can see in the pic attached.
It lasts for 3-4 frames and goes back to normal.
Also appear then in the final render. Source files are OK
by goamberg
Thu Feb 23, 2017 12:00 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Sync Problems within a project /dropped frames
Replies: 10
Views: 3620

Re: Sync Problems within a project /dropped frames

Sure
Xeon 2697v3
64gb DDR4 RAM
windows 10 64bit
Files are on a 2x 1TB RAID0 Drive (over 1GB Readspeed)
2x 980Ti, SLI disabled
newest nvidia driver
by goamberg
Thu Feb 23, 2017 11:55 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Sync Problems within a project /dropped frames
Replies: 10
Views: 3620

Re: Sync Problems within a project /dropped frames

hi

I checked, fast mode is OFF
by goamberg
Thu Feb 23, 2017 11:36 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Sync Problems within a project /dropped frames
Replies: 10
Views: 3620

Cubemap Render

Hi

Are there any plans to add suppurt for cubemap render (like the ffmpeg facebook filter)
At the moment I always have to use ffmpeg as a step in between, for our App that plays only cubemap videos.

As I guess, this would be easy to build in, we would higly appreciate it.

Greetings
G
by goamberg
Tue Feb 21, 2017 10:29 pm
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Cubemap Render
Replies: 3
Views: 5266

Sync Problems within a project /dropped frames

Hi I and some other colleagues have a problem with the preview and render and dropped frames. Sometimes, it is possible, that the there are problems and frames are not played properly. For example, a 2 video 360° project: one video is played normally, the other has dropped frames and shows them doub...
by goamberg
Tue Feb 21, 2017 10:26 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Sync Problems within a project /dropped frames
Replies: 10
Views: 3620

Re: Touch display Problems [SOLVED]

The demo mode does the trick.
thanks!
by goamberg
Tue Dec 22, 2015 12:56 pm
 
Forum: Desktop
Topic: Touch display Problems
Replies: 2
Views: 1328

Touch display Problems [SOLVED]

Hi For a presentation in a few days I need to work with an external display over HDMI which has touch function. The Touch itself works fine, but with every second or third touch to pan around the view, it switches between fullscreen mode and windowed fullscreen mode. Also the fullscreen mode has som...
by goamberg
Mon Dec 21, 2015 1:56 pm
 
Forum: Desktop
Topic: Touch display Problems
Replies: 2
Views: 1328

Render Performance - Post your results!

Cineform avi, 5600x2800, 60fps, 4x4k source

Settings :
Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz
GeForce GTX 980M/PCIe/SSE2
Asynchronous

Statistics :
Total time : 1 min:55 s
FPS : 5.236
Decoding : 44 %
Rendering : 36 %
Encoding : 48 %
by goamberg
Fri Nov 13, 2015 10:58 am
 
Forum: 2.3 beta archives
Topic: Render Performance - Post your results!
Replies: 6
Views: 2698

Re: Sometimes can't move timeline cursor

same here. really hard to tell when this happens. restart of AVP is the only solution.

I am on 2 screens (4k and FHD)
by goamberg
Tue Nov 10, 2015 10:28 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Sometimes can't move timeline cursor
Replies: 17
Views: 15264

Re: working with cineform & Can't create decoding pipe for..

I reinstalled all codecs I have on my pc now (LAV, gopro studio, quicktime). windows media player shows the cineform videos just fine like always I managed to get sync done now for one time without the error...but then the stitch button gives me the error message. Then it crashes anyway, no matter w...
by goamberg
Wed Oct 14, 2015 3:47 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: working with cineform & Can't create decoding pipe for...
Replies: 1
Views: 697

working with cineform & Can't create decoding pipe for...

Hi I am working here with 4k 60fps files in cineform format from an adobe export (q3) of a client. I can import the files and also stitch them in AVP with no problem (except several crashes with no obvious reason) Also preview plays without any problem (slow of course, but it works) but when I want ...
by goamberg
Wed Oct 14, 2015 1:09 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: working with cineform & Can't create decoding pipe for...
Replies: 1
Views: 697

Re: Problems with Rendering video

Hi
Any news when this one will be fixed?
Hoped it would be in the 2.2 release, but it is not.

Thanks in advance
goamberg
by goamberg
Mon Sep 14, 2015 7:00 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Problems with Rendering video
Replies: 6
Views: 1721

Re: Problems with Rendering video

Thanks for the info
Maybe any information what time this later release will be?
I have several jobs in the next month, where this will be a problem.

Thanks in advance
goamberg
by goamberg
Tue Aug 25, 2015 1:43 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Problems with Rendering video
Replies: 6
Views: 1721

Problems with Rendering video

Hi I am working on a shaky video with downhill bikes. I am aware of the problems that the bad sync and rolling shutter brings with that. But when I look in the preview and compare it with the rendering a few minutes later it does something complete different in between seams and stabiliziation. Any ...
by goamberg
Wed Aug 12, 2015 9:26 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Problems with Rendering video
Replies: 6
Views: 1721

Problems with Rendering shaky video

Hi I am working on a very shaky video with downhill bikes. I am aware of the problems that the bad sync and rolling shutter brings with that. But when I look in the preview and compare it with the rendering a few minutes later it does something complete different. Any ideas what settings I may have ...
by goamberg
Fri Aug 07, 2015 8:03 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Problems with Rendering shaky video
Replies: 0
Views: 541

Return to advanced search