Search found 3 matches

Return to advanced search

Strange Colors, Sepia Like od as a Negative

Has anyone had the same issue?

It doesnt matter what i do the output looks like this.

I only set my render and effects region, stich it, align the horizon and export it as an mp4 or avi. NO further adjustments like color etc.
strange.jpg

In viewport it looks as it should!

Cheers
Ralf
by net_ralf
Fri Sep 01, 2017 4:05 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Strange Colors, Sepia Like od as a Negative
Replies: 1
Views: 4209

Speed is at 1.18 fps in rendering

Hi, I am just curious about the rendering speed you guys get. My rendering speed is always areound 1.18 +- 5% with following machine specs._ Win 10 Pro i7 3770k 32GB Ram GTX 1080 Footage is on Raid 0 Omni with 2.7k material AVP Version 3 RC3 Here is what i do to the Footage Stich, Stab 100%, Rolling...
by net_ralf
Fri Sep 01, 2017 1:29 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Speed is at 1.18 fps in rendering
Replies: 0
Views: 497

Timcode burned in even if it is disabled

Hi there, just came across that little bug (in AVP 3 RC3). I did previews of our omni footage with time codes burned in. I set the tickbox burn into frame. Once I viewed the previews I did adjustments in most of the parts and disabled the time code for final output by switching it into "disable...
by net_ralf
Fri Sep 01, 2017 10:34 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Timcode burned in even if it is disabled
Replies: 0
Views: 515

Return to advanced search



cron