Search found 544 matches

Return to advanced search

Re: Export Layer with transparency working? [NOT SOLVED] -

Bonjour,

Je n'avais pas fait le lien avec la demande de feature. Dans ce cas ce n'est pas encore fait, désolé.

Martin
by martin.arnoux
Tue Apr 17, 2018 3:32 pm
 
Forum: Autopano Video - Bugs et discussions (FR)
Topic: Export Layer with transparency working? [NOT SOLVED] -
Replies: 3
Views: 1856

Re: Render error

Hi,

Sorry I meant changing the source locations for a quick test. Could you try that please?

Cheers,

Martin
by martin.arnoux
Tue Apr 17, 2018 3:17 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Render error
Replies: 11
Views: 2422

Re: GoPro Fusion Support in Autopano Video

Hi Peter,

What would you expect from Autopano Video that is not done by Fusion Studio ?

Cheers,

Martin
by martin.arnoux
Tue Apr 17, 2018 3:02 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: GoPro Fusion Support in Autopano Video
Replies: 2
Views: 1043

Re: Stereoscopic 3D images

Hi Talkingdog,

No APG cannot do 360 stereoscopic like AVP, sorry.

Cheers,

Martin
by martin.arnoux
Tue Apr 17, 2018 3:00 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Stereoscopic 3D images
Replies: 9
Views: 1161

Re: Export Layer with transparency working? [NOT SOLVED] -

Bonjour Pierre,

L'alpha est sans gradation


Qu'entendez-vous par là ?

Merci,

Martin
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 10:49 am
 
Forum: Autopano Video - Bugs et discussions (FR)
Topic: Export Layer with transparency working? [NOT SOLVED] -
Replies: 3
Views: 1856

Re: Audio rendu par lots

Bonjour Frédéric,

Effectivement il y a bug à ce sujet, pour le moment vous pouvez sélectionner la source audio projet par projet avant de les ajouter au rendu par lots. Désolé pour la gêne occasionnée.

Cordialement,

Martin
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 10:45 am
 
Forum: Autopano Video - Bugs et discussions (FR)
Topic: Audio rendu par lots
Replies: 2
Views: 1104

Re: F65 sony

Bonjour, Il semble que vos vidéos ne sont pas "décodables" par l'application (l'affichage ne signifie rien dans ce cas là). Pouvez-vous essayer de les lire dans QuickTime ? Si QuickTime ne les lit pas il faut convertir les entrées vers un format supporté par votre système. Cordialement, Ma...
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 10:37 am
 
Forum: Utilisation d'Autopano Video (FR)
Topic: F65 sony
Replies: 1
Views: 1190

Re: APV 3 and APG 4 edit function fail

Hi Tom, 1. Why is it that APV does not update in realtime when an edit is made in APG? For example, I import my videos into APV, click "edit" and make my changes, add control points, etc. etc. in APG and the footage in APV DOES NOT update??? Specifically when I "crop" my footage ...
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 10:21 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: APV 3 and APG 4 edit function fail
Replies: 2
Views: 1215

Re: Suppression d'objets [RESOLU]

Il faut cocher la case "enregistrer les zones transparentes" et également désactiver les calques (sauver une copie).

Martin
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 9:58 am
 
Forum: Utilisation d'Autopano Pro / d'Autopano Giga (FR)
Topic: Suppression d'objets
Replies: 4
Views: 1073

Re: Modifier la taille d'une image

Bonjour, Vous pouvez utiliser l'outil surligné plus haut par vos soins, cela ne va pas modifier la taille de l'image comme le dit Olivier mais bien sa taille d'affichage. Ou sinon à la main dans l'éditeur de calque (partie basse de l'éditeur) : vous pouvez rentrer une valeur de FOV manuelle pour cet...
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 9:56 am
 
Forum: Utilisation d'Autopano Pro / d'Autopano Giga (FR)
Topic: Modifier la taille d'une image
Replies: 5
Views: 1312

Re: Render error

Hi !

Can you try to render to another path? I'm worried that your output "path + filename" might be too long.

Also have you been able to successfully export files using the same settings and the same input types?

Thanks,

Martin
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 9:50 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Render error
Replies: 11
Views: 2422

Re: Suppression d'objets [RESOLU]

Bonjour,

Cette fonctionnalité est toujours disponible (re testée à l'instant). Il faut bien faire attention à supprimer les pixels dans Photoshop et non juste à peindre de la transparence. Autrement le pixel garde une information de couleur qui n'est pas gérée dans Autopano.

Bonne journée,

Martin
by martin.arnoux
Mon Apr 16, 2018 9:45 am
 
Forum: Utilisation d'Autopano Pro / d'Autopano Giga (FR)
Topic: Suppression d'objets
Replies: 4
Views: 1073

Re: problème de détection [RESOLU]

Bonjour Clémence, Pouvez vous essayer de diminuer la mémoire allouée à Autopano Pro dans les préférences du locigiel : http://www.kolor.com/wiki-fr/Autopano_-_Pr%C3%A9f%C3%A9rences..._-_Pr%C3%A9f%C3%A9rences Des fois la détection automatique peut laisser le logiciel utiliser trop de mémoire et provo...
by martin.arnoux
Mon Feb 19, 2018 10:12 am
 
Forum: Autopano - Bugs et discussions (FR)
Topic: problème de détection
Replies: 7
Views: 1471

Re: Hero 6 SD card detection

Hi Matthew,

It seems that it's related to the HEVC format. On which computer / OS do you have this issue?

Thanks,

Martin
by martin.arnoux
Mon Dec 04, 2017 2:12 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Hero 6 SD card detection
Replies: 5
Views: 1599

Re: Autopano Video 3.00 RC 1 gpgpu engine cuda not working [SOLVED]

Hello,

Unfortunately the CUDA accelerations will loose a lot of efficiency with watermarks (trial version). We might choose to integrate that in a further version but that's not our top priority.

Sorry about that,

Martin
by martin.arnoux
Fri Jul 21, 2017 3:07 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Autopano Video 3.00 RC 1 gpgpu engine cuda not working
Replies: 1
Views: 450

Re: Cubemap Render

Hello,

This is on our roadmap for sure but not this is not the top priority compared to other developments.

Cheers,

Martin
by martin.arnoux
Thu Jul 06, 2017 2:14 pm
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Cubemap Render
Replies: 3
Views: 1813

Re: [URGENT HELP] Autopano Video Pro ERROR

Hi, We haven't been able to reproduce your issue on our side. Could you send us two short output clips from AVP 3.0 using "keep in pixel size" and "keep in display info" please? WeTransfer / Dropbox links / ... through private message is fine. Thanks and sorry about the issue you...
by martin.arnoux
Thu Jun 29, 2017 9:50 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: [URGENT HELP] Autopano Video Pro ERROR
Replies: 17
Views: 2174

Re: codecs and seams

Hi,

Thank you for the report we will look into this.

Thanks,

Martin
by martin.arnoux
Thu Jun 22, 2017 2:54 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: codecs and seams
Replies: 1
Views: 767

Re: Premiere Plug Ins Not Working

Hi, Sorry for the delay in our answer. The Premiere Plugins are available in the 2.6 version. Make sure to clean any previous install before doing that, 3.0 and 2.6. The 0 Kb size in the installer is a know issue, but it doesn't prevent the plugins from working. To get rid of the watermarks you need...
by martin.arnoux
Tue Jun 20, 2017 1:01 pm
 
Forum: GoPro VR NLE Plugins
Topic: Premiere Plug Ins Not Working
Replies: 7
Views: 2784

Re: Autopano Video - line at frame edge on export - BUG?

Yes please, post it here using WeTransfer or something like this.

Thanks!

Martin
by martin.arnoux
Mon Jun 19, 2017 9:28 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Autopano Video - line at frame edge on export - BUG?
Replies: 7
Views: 1617

Re: Render to layered exr or individual cams?

Hi Andrew, Thank you for your valuable feedback, as always! In AVP alpha3 we implemented the support to easily export warped videos to individual files with alpha channel (when supported by video format). That should allow users to manually edit videos and blending in post. To use this function you ...
by martin.arnoux
Fri Jun 16, 2017 1:49 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Render to layered exr or individual cams?
Replies: 2
Views: 579

Re: Timecode feedback:

Hi Andrew,

Thank you for your valuable feedback. We will have a look into that and implement what needs to be implemented.

Cheers,

Martin
by martin.arnoux
Wed Jun 07, 2017 10:40 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Timecode feedback:
Replies: 1
Views: 458

Re: Using D.Warp after preprocessing OMNI source files? [SOLVED]

You will get the same results for the D.WARP. The stitching can change just a bit, but if you choose the Hero 3+ / 4 lens preset it should be fine.

Cheers,

Martin
by martin.arnoux
Wed Jun 07, 2017 10:38 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Using D.Warp after preprocessing OMNI source files?
Replies: 5
Views: 940

Re: h264 files not working Windows 10: [SOLVED]

Hi Andrew,

I cannot reproduce the bug here on Windows 10. Can you make sure that you don't have a specific A/V pipeline (third parties codec installed) on your computer?

You can use this tool to verify this: http://codecguide.com/windows7_preferre ... weaker.htm

Thanks,

Martin
by martin.arnoux
Wed Jun 07, 2017 10:37 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: h264 files not working Windows 10:
Replies: 3
Views: 713

Re: Slow render speeds with alpha 1 [SOLVED]

Hi,

Have a look at this post: viewtopic.php?f=124&t=35953

Thanks,

Martin
by martin.arnoux
Wed Jun 07, 2017 10:33 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Slow render speeds with alpha 1
Replies: 3
Views: 751
Next

Return to advanced search