Search found 11 matches

Return to advanced search

@mediavets
Can You tell me, why I see only 22 % cpu usage on Your screen? :) Why not 100%? It looks like on Your system, app is using also only 1/4 of cpu power..
And why Beta1 uses 100 % of my quad?

Edit.
Strange, but it starts to working... ??
Geez.
Sorry for spam.
by klabton
Mon Feb 14, 2011 10:45 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion 1.8
Topic: Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad
Replies: 9
Views: 2918

I've just checked. Beta 1 version is using all ma cores... RC 2 is using 1. The final is using one..
What the hell?
by klabton
Mon Feb 14, 2011 10:41 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion 1.8
Topic: Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad
Replies: 9
Views: 2918

Strange.. Im using 64 bit system.. Should I try 32 version???

EDIT..

It dosn't change anything... :/ Still one core is working.. My other apps using all cores.. :/
by klabton
Mon Feb 14, 2011 10:01 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion 1.8
Topic: Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad
Replies: 9
Views: 2918

Is there any chance to get the answer? Is it only me with this bug?
by klabton
Mon Feb 14, 2011 9:20 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion 1.8
Topic: Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad
Replies: 9
Views: 2918

But I've got still my problem not resovled.. Is it known problem? Or only I have this?
by klabton
Tue Feb 08, 2011 10:54 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion 1.8
Topic: Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad
Replies: 9
Views: 2918

I thought so, it was possible :)
Thanks :)
by klabton
Mon Feb 07, 2011 10:13 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion 1.8
Topic: Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad
Replies: 9
Views: 2918

Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad

Hi! First of all, great app. I miss default control bar from Autopano Tour ;) but it's not the subject. I've just find out, that when Im exporting my tour to final flash, application is using only one core of my QUAD CPU. I can see that on my system monitor.. So it take much longer to export. I have...
by klabton
Mon Feb 07, 2011 9:47 pm
 
Forum: Panotour - Bugs & discussion 1.8
Topic: Panotour Pro [ Win 7 64 bit] using only one core of my quad
Replies: 9
Views: 2918

RC2 still no Latin characters..

Hi.
I can't get the polish special charakters to display, when I'm rolling over hot spot. I have them on Thumbnails...
Any way to resolve this
And RC2 is much slower than RC1 when stiching tour..

Im using Win 7 64

Edit 2
Strange, but now i can see my characters...:rolleyes:
by klabton
Tue Jan 04, 2011 11:28 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro 1.8
Topic: RC2 still no Latin characters..
Replies: 0
Views: 512

Thank You ;)
by klabton
Sun Apr 18, 2010 11:13 am
 
Forum: Panorama gallery / Galerie de panoramas
Topic: Poland Presidental Palace...
Replies: 4
Views: 1869

As for location, it is the Presidential Palace. It is located on the main course of which led to the older part of Warsaw, called Old Town. In terms of hardware. Panorama made with Nikon D300s Sigma 8 mm f-3.5 MF. Four pictures of 5 meters from the pole MrotatorH. The camera plugged in NN3. Quite hi...
by klabton
Fri Apr 16, 2010 6:59 pm
 
Forum: Panorama gallery / Galerie de panoramas
Topic: Poland Presidental Palace...
Replies: 4
Views: 1869

Poland Presidental Palace...

Hi. Im new here, on this forum, so I would like to say Hallo to every one. I would like to share with You my latest pano. Here is 360cites link http://www.360cities.net/image/polish-people-gathered-at-the-presidential-palace-after-a-plane-crash-near-smolensk-warsaw#1.70,12.30,70.0 Marcin
by klabton
Fri Apr 16, 2010 11:35 am
 
Forum: Panorama gallery / Galerie de panoramas
Topic: Poland Presidental Palace...
Replies: 4
Views: 1869

Return to advanced search



cron