Search found 13 matches

Return to advanced search

I agree, but be careful I am no expert. Most of my output is 1080 so the ipad and iphone player can use it. I am shooting HD 1440 on six gopros that has to then fit into 1920 by 1080. if the the player shows you the whole image captured by only one gopro, you are seeing 1/6 of what I have compressed...
by mwindley
Mon Sep 02, 2013 2:53 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: 360 Video Quality
Replies: 2
Views: 2311

Cineform compatible.

Am I able to use CineformStudio premium. I am importing the converted AVI into AVP, adjusting in Studio , say exposure, contrast etc, adjusting preview location to view the updated/adjusted videos. Creating panorama with APG I close Studio prior to rendering. I get a crash. Am I allowed to use Cinef...
by mwindley
Mon Aug 26, 2013 3:13 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Cineform compatible.
Replies: 2
Views: 1398

Save project on exit

Does APV have "Save project on exit".

I often forget.

Not that software should make up for my deficiency but I need all the help. :)

Maurice
by mwindley
Mon Aug 26, 2013 1:59 pm
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Save project on exit
Replies: 1
Views: 1912

The error came on IPad version 1.1. I ungraded to ver 1.2 it remains I show an example of the issue coming, if I go back from gallery to the main screen and then try again, this time the video "ETSAC" does not have the issue and plays. The same video shows and plays OK in IPhone, Plays OK in desktop...
by mwindley
Tue Aug 20, 2013 10:37 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Kolor Eyes Ipad
Replies: 3
Views: 1448

Kolor Eyes Ipad

When browsing the gallery some of my videos intermittently show the Kolor icon with "format not supported" type message. Going back to the app and reopening the gallery sometimes corrects the issue. Same videos do not exhibit this in the IPhone Kolor Eyes app. Anybody else exhibit this. My typical v...
by mwindley
Sun Aug 18, 2013 11:34 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Kolor Eyes Ipad
Replies: 3
Views: 1448

Kolor Eyes Ipad

How do I delete a user video from my Gallery list in the IPad app. :) Maurice
by mwindley
Mon Aug 12, 2013 8:04 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Kolor Eyes Ipad
Replies: 1
Views: 1413

No problem Thomas.
I have spent some money on another box so I am thinking my card problem will be behind me.
by mwindley
Tue Jul 02, 2013 2:08 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Autopano Video Pro = no GPU used :-(
Replies: 18
Views: 6520

I am still on trial version only, I read that the only limit to the trial version was the 250 frames and watermark. I was wanting to evaluate my GPU. I saw my GPU under load in the above screen shot during The Beta 4 Trial version stitch so I am not sure if it is working or not in trial versions. I ...
by mwindley
Mon Jul 01, 2013 7:13 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Autopano Video Pro = no GPU used :-(
Replies: 18
Views: 6520

Thanks, it is clear to me, you were on Beta 3 and now we are both beta 4. I saw a post elsewhere showing th e change from Beta 3 to Beta 4. I looked to find in specs that my GPU, Intel intgerated, probably 2000 family is supported. My outstanding issue that I am seeking feedback on is as follows. Be...
by mwindley
Sun Jun 30, 2013 3:11 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Autopano Video Pro = no GPU used :-(
Replies: 18
Views: 6520

Thanks Morgan for quick reply.
My Beta 4 trial looks same as yours,
Where did your screen shot showing "smooth GPU, sharp GPU come from"

My GPU is intel integrated, maybe that is my problem?
by mwindley
Sun Jun 30, 2013 4:53 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Autopano Video Pro = no GPU used :-(
Replies: 18
Views: 6520

I am using APV beta 4 trial. my render with GPU is slower than without? Also color distortion is present. I have confirmed that I have GPU on in AutoPanoGiga as you suggested above. I note I have a different screen for render settings panorama in APV, what version are you using? Does GPU work for Tr...
by mwindley
Sat Jun 29, 2013 8:04 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Autopano Video Pro = no GPU used :-(
Replies: 18
Views: 6520

I have reinstalled and do not open with admin.

I have a better result, again a white screen but after one click I get the menu bar and then it behaves.
I get an area to drag a drop on and it works when I do so.

If I drag onto the icon I get the white screen as well.
Maurice
by mwindley
Sat Jun 29, 2013 7:47 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: KolorEyes 1.0 Desktop issue
Replies: 2
Views: 1631

KolorEyes 1.0 Desktop issue

on program startup i get a white screen with no details. Click a few times and I get the menu, click say projects and the main screen updates a shows me th e drag video to screen message. I cannot drag a video to the screen. I have tried to launch as administrator etc. Is this the correct location t...
by mwindley
Wed Jun 26, 2013 2:55 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: KolorEyes 1.0 Desktop issue
Replies: 2
Views: 1631

Return to advanced search



cron