Search found 6 matches

Return to advanced search

Hi Adrien! Thank you for your very fast and very thorough reply! It had made sense to me that I needed to define a new lensflareset, but I had failed to do so completely. I had simply cloned & renamed the Default lensflareset with its truncated definition, which, thanks to your explanation, I now kn...
by Six
Fri Aug 20, 2010 5:41 pm
 
Forum: Autopano Tour 1
Topic: Multiple source lensflare.jpgs?
Replies: 2
Views: 1645

Multiple source lensflare.jpgs?

Hello, I have created lensflare1.jpg and lensflare2.jpg, each edited for my desired color filter specific to the individual pano in which they will reside. In fact, when they reside in separate tours, they function just fine. However, when I try to create a tour linking both panos, with both lensfla...
by Six
Fri Aug 20, 2010 1:52 am
 
Forum: Autopano Tour 1
Topic: Multiple source lensflare.jpgs?
Replies: 2
Views: 1645

APTour 1.1.0b9 Very Slow on Subsequent Tour Builds

Hello, I have noticed a very peculiar bug with APTour 1.1.0b9. I am able to create a tour in well under 5 seconds on my machine, but only on the first tour built after a system reboot. All subsequent builds of the same tour with either minor or even no modifications to the profile result in delays i...
by Six
Wed Aug 18, 2010 10:57 pm
 
Forum: Archive
Topic: APTour 1.1.0b9 Very Slow on Subsequent Tour Builds
Replies: 1
Views: 2162

Hi Andrew, thank you for your reply. In answer to your question, yes, I did use the Gigapan Import Wizard. That was not the problem, however, I did find out what was.... me! After reading some other posts, specifically one regarding the use of the gigapan epic pro and a computer rig not too dissimil...
by Six
Thu Aug 12, 2010 8:28 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Performance
Replies: 5
Views: 1281

Hello, In answer to your questions: how do you find Quadro CX card? I purchased it from PNY for ~1,700 Nov 2008. (I'm not sure if Nvidia still makes it.) is the scsi good old scsi or sas/scsi? Seagate SAS Cheetah 15.5K, 73GB what model are your cpu's 55xx or 56xx? Xeon 5472 (Nov 2008) sorry for all ...
by Six
Thu Aug 12, 2010 2:03 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Performance
Replies: 5
Views: 1281

Performance

Hello, I just purchased APG last night and am running the 2.5alpha release. I'm not sure if I am having performance issues or whether it is normal to take this long to render a pano. Input: 6 rows & 11 columns of jpegs taken using a Gigapan head/Canon 7D/14mm wide angle. Bracketing at: 1/1250, 1/400...
by Six
Wed Aug 11, 2010 10:58 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Performance
Replies: 5
Views: 1281

Return to advanced search



cron