Search found 6 matches

Return to advanced search

Re: Render at 8k not starting

Hello, I apologize for the very late reply. What is the workflow used? What is the codec used to render that 8K video? What is the version of Autopano Video you own? Have you tried with the latest v3? Thanks in advance. Olivier That's okay! Workflow: I imported the footage and created a project fil...
by Coal_Jackson
Wed Feb 28, 2018 9:27 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Render at 8k not starting
Replies: 3
Views: 4699

Render at 8k not starting

Hello! I am having an issue with rendering my GoPro Omni footage. This doesn't happen with either of my other rigs (a 3 gopro rig and a 5 A7S II rig). When I render at 4k everything is fine. But when I render at 6k or 8k it just doesn't start. The render popup comes up, but it never begins. The file...
by Coal_Jackson
Sat Feb 17, 2018 2:45 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Render at 8k not starting
Replies: 3
Views: 4699

Omni Importer won't start process [SOLVED]

Hello! The omni importer will not start process after I hit the button. The videos all show up, and I can edit the settings and see them, and when I hit "start process" it brings up the window to choose a folder, which I do, and then nothing happens. The footage does not transfer and nothi...
by Coal_Jackson
Mon Feb 12, 2018 3:31 am
 
Forum: GoPro Omni Importer
Topic: Omni Importer won't start process
Replies: 0
Views: 3001

Re: Green flashes in export [SOLVED]

I took your first advice and updated my graphics card drivers, can't believe I didn't try that first! It worked.

Thank you very much!
by Coal_Jackson
Mon Feb 12, 2018 12:30 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Green flashes in export
Replies: 4
Views: 5164

Re: Green flashes in export [SOLVED]

No issues with the videos before they are used in AVP. The software also works totally fine with footage from other sources, it's just the Gopro Omni footage that this happens with. As well the auto exported video that the gopro omni importer creates works just fine too. It's strictly when manually ...
by Coal_Jackson
Mon Feb 12, 2018 12:14 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Green flashes in export
Replies: 4
Views: 5164

Green flashes in export [SOLVED]

Hello! I'm having a few massive issues with AutoPano Video 3. I'm using a Gigabyte Aero 14 laptop with a GTX 1060 on Windows 10.16gb of ram. Autopano Video3. I am using a Gopro Omni to shoot and import. So I used the Omni software to import all my footage and create a 4k video. All of this works fin...
by Coal_Jackson
Sun Feb 11, 2018 11:41 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Green flashes in export
Replies: 4
Views: 5164

Return to advanced search