Search found 15 matches

Return to advanced search

Re: Solid Colour in Control Bar [SOLVED]

Thank you Gérald, works perfectly.
by polarity
Wed Mar 21, 2018 5:31 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: Solid Colour in Control Bar
Replies: 2
Views: 395

Solid Colour in Control Bar [SOLVED]

I am trying to get a solid background colour in my control bar. I'm using the 'Docked Thumbnails & Control Bar' and have set my background colour (see image), but on live view it gives me a gradient type effect (see image). Alpha is set to the top at 255. How can get the bar 1 solid colour? Thanks
by polarity
Wed Mar 21, 2018 4:55 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: Solid Colour in Control Bar
Replies: 2
Views: 395

Re: Custom Hotspots - xml file [SOLVED]

Hey!

That's worked! Thanks a lot for your help.
by polarity
Thu Sep 14, 2017 12:13 am
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: Custom Hotspots - xml file
Replies: 2
Views: 387

Custom Hotspots - xml file [SOLVED]

Hi, Can anyone help with creating custom hotspots? I've followed this> http://www.kolor.com/wiki-en/Panotour_-_Advanced_-_Creating_custom_hotspots But I keep getting an error message when I relaunch Panotour > "Unable to parse 'file'... (unexpected character at line 1 column 11" All I want...
by polarity
Wed Sep 13, 2017 3:45 pm
 
Forum: Using Panotour / Panotour Pro
Topic: Custom Hotspots - xml file
Replies: 2
Views: 387

Re: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown [SOLVED]

As Jack mentioned, you can change the date on your system to 2 weeks earlier and then it will work. Also, I have found that if you change the date and then open AVP, then change the date back again with AVP open, AVP still works and you can continue working in Adobe products.
by polarity
Mon Jul 17, 2017 4:27 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown
Replies: 8
Views: 2235

Re: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown [SOLVED]

Thanks for your help Jack. I'll have to do that. Not ideal as I am working in Premiere and After Effects at the same time.

Kolor: Can we get your position on this please?
by polarity
Mon Jul 17, 2017 2:19 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown
Replies: 8
Views: 2235

Re: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown [SOLVED]

I'm getting the same problem. I'm currently in the middle of job and now I can't open my kava files without it shutting down. Can't revert back to AVP 2 either.

I'm using a Mac Pro.

Can someone fix it so I can continue with AVP 3 Beta 1?
by polarity
Mon Jul 17, 2017 2:02 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown
Replies: 8
Views: 2235

Re: AutoPano Video & Giga -> crop doesn't work ....

Had this problem using AVP 3 Alpha 2 version, have reverted back to Alpha 1 version and is now working - although quite unstable, naturally for Alpha stage.
by polarity
Thu Jun 08, 2017 4:29 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AutoPano Video & Giga -> crop doesn't work ....
Replies: 6
Views: 2776

Re: AVP 3 Crash when D-Warp

Hi Martin,

Yes I was using Alpha 2, I reverted back to Alpha 1 and is working ok for patches and d-warp.

Cheers,
Simon
by polarity
Thu Jun 08, 2017 4:27 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: AVP 3 Crash when D-Warp
Replies: 8
Views: 2829

Re: AVP 3 Crash when D-Warp

D-Warp worked fine, however once I have created a Nadir patch in Giga and saved it back to AVP3 (which looks great), the applied D-Warp disappears, if I then try to re-do the D-Warp it crashes/program closes.
by polarity
Sun Jun 04, 2017 5:36 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: AVP 3 Crash when D-Warp
Replies: 8
Views: 2829

Re: masking changes in Giga 4.4 does not update in AutoPano

Hi Olivier,

I have the same problem as this using AVP3, does that mean I have to use a stable version so the video updates with Giga? If so, with no D-Warp function in the older version I can't fix the Omni parallax issues.

Any advice to get it working in AVP3?

Thanks,
Simon
by polarity
Sun Jun 04, 2017 1:27 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: masking changes in Giga 4.4 does not update in AutoPano V
Replies: 3
Views: 695

Re: AutoPano Video & Giga -> crop doesn't work ....

Hi Olivier, I have a similar problem to this. When I mask in Giga, it is not changing in AVP. I am on the authoring tab and all files are in the same folder. When I click save it looks like it is doing something with processing icon, but I still have a face cut up where it crosses 3 cameras. The mas...
by polarity
Sat Jun 03, 2017 11:46 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AutoPano Video & Giga -> crop doesn't work ....
Replies: 6
Views: 2776

Re: AVP - Strange colours in video [SOLVED]

Hi Olivier,

I loaded AVP 3 on an 2015 iMac and all seems to be fine. Was probably the graphics card on my Macbook Pro.

Thanks for your help.
Simon
by polarity
Sat Jun 03, 2017 8:14 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP - Strange colours in video
Replies: 4
Views: 1848

Re: AVP - Strange colours in video [SOLVED]

Thanks for the info, Olivier. I'll test it on another Mac with AVP 3 and see if the issue resolves itself. I'll update you.

Cheers,
Simon
by polarity
Tue May 30, 2017 6:38 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP - Strange colours in video
Replies: 4
Views: 1848

AVP - Strange colours in video [SOLVED]

Hi, I have only just starting using AVP and all the video I have shot have the same yellow & purple-ish colour bleeds in the image. However, if I look at the video frames in Giga, the colours aren't there. Can someone please help resolve this anomaly? See attached image - I get the same colours ...
by polarity
Fri May 26, 2017 6:21 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: AVP - Strange colours in video
Replies: 4
Views: 1848

Return to advanced search