Search found 5 matches

Return to advanced search

Re: Registration Issue going to Autopano 3.0

Yes I am aware of everything. Still doesn't change the fact I purchased the Omni bundle for a heap of cash and now I need to spend more.
by subgnak
Tue Aug 01, 2017 9:55 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Registration Issue going to Autopano 3.0
Replies: 5
Views: 1528

Re: Registration Issue going to Autopano 3.0

so.. im stuck in 2.6 and barely had a chance to use it and now have to pay to use the same program thats been upgraded. this is very disappointing as a customer.
by subgnak
Tue Aug 01, 2017 6:36 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Registration Issue going to Autopano 3.0
Replies: 5
Views: 1528

Registration Issue going to Autopano 3.0

So i have been using the Autopano video + Giga (Version 2.6) and recently tried to upgrade to 3.0 but received an error saying I need to "upgrade". I went to my account to try and find an option but couldn't find it. Does this mean I need to pay to use 3.0? Pretty upsetting if I have to, a...
by subgnak
Tue Jul 25, 2017 3:39 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Registration Issue going to Autopano 3.0
Replies: 5
Views: 1528

D. WARP Question

I recently shot a 360 video with the Omni and love the D.Warp feature, however under low-light settings, whenever the spotlight flashes past the 360 rig, theres a weird wave/distortion on the screen. Any idea's on how to fix this?
by subgnak
Tue Jul 25, 2017 3:29 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: D. WARP Question
Replies: 1
Views: 670

Framerate and Video Issue

OS: Windows 7 Professional K 64 Bit Memory: 32gb Processor: Intel i7-6700 @ 3.40GHz Autopano Video pro: 2.6.1 (Trial Version) GoPro 4Hero I recently shot a concert with my GoPro 4 360 set up and when I uploaded it onto my desktop using Omni pro, everything transferred fine but I ran into several iss...
by subgnak
Mon May 22, 2017 5:58 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Framerate and Video Issue
Replies: 0
Views: 1129

Return to advanced search