Search found 38 matches

Return to advanced search

Re: Autopano Video with Vuze+ VR Camera

Use FFMPEG to separate the 8 cameras video into separate files. It can help to correct the 3D alignment for each 3D pair before stitching. I do this in Vegas. I have created a Vuze preset for AVP & find it works well for the Vuze+ too. I'll attach it to this post. Vuze_WBG.xml If you do Facebook...
by WayneBG
Fri Apr 20, 2018 11:30 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Autopano Video with Vuze+ VR Camera
Replies: 2
Views: 1565

Re: Version 3.0 problems

Just loaded release 3.0.2---no improvement at all. Un-watchable. Kolor, please see my original post, eh?
by WayneBG
Fri Dec 22, 2017 10:28 pm
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Re: Version 3.0 problems

Any update? It doesn't appear either of the problems I reported have been addressed.
by WayneBG
Mon Dec 04, 2017 8:52 am
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Re: stitching 2 gopros together to create 180 VR footage???

So...you have a 3D pair,left camera & right camera, and want to create a 3D 180 video? I believe Kolor has already said they're not going to support this in another thread somewhere... What you can do is load the left & right video into AVP, create a stereo project & assign the left and ...
by WayneBG
Sat Nov 25, 2017 2:10 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: stitching 2 gopros together to create 180 VR footage???
Replies: 1
Views: 657

Re: aligning videos

Can you ensure the camera is in the same location each time? If so, the resulting stitch may be close enough you can manually orient each clip to match using the Giga Modify yaw, pitch, roll functions.

I don't know whether there is a more elegant solution, sorry.
by WayneBG
Sun Nov 12, 2017 7:46 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: aligning videos
Replies: 2
Views: 778

Re: Version 3.0 problems

Does the 3.0.1 release address any of these problems?
by WayneBG
Thu Nov 09, 2017 10:53 pm
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Re: Version 3.0 problems

Bummer, I just left 2.3 in place when I installed 3.0...heck, I still have and use the old Kolor player.
by WayneBG
Mon Nov 06, 2017 9:23 pm
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Re: Version 3.0 problems

The previous version (2.3) can display the videos fine (without ambisonic audio).
by WayneBG
Mon Nov 06, 2017 6:22 pm
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Re: Anaglyph bug

Any update on this? My copy is still sitting unused...
by WayneBG
Mon Nov 06, 2017 7:40 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Anaglyph bug
Replies: 5
Views: 1225

Re: External Triggering camera

With 4 cameras in parallel, the 1k resistors are also connected in parallel. This increases the current through, and voltage drop across, the 10.2 ohm resistor. It is possible the pin 8 voltage isn't dropping low enough to be recognized as a trigger signal. The FET impedance could also be a problem....
by WayneBG
Mon Nov 06, 2017 7:31 am
 
Forum: Cameras
Topic: External Triggering camera
Replies: 2
Views: 1734

Re: Version 3.0 problems

They are too large to upload here. I have uploaded them to Google Drive and sent you a PM with the link.
by WayneBG
Thu Nov 02, 2017 7:50 pm
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Re: Version 3.0 problems

As I recall, WMF just triggered an error message...but I don't have time to double check that now. My display adapter is a NVIDIA GeForce GTX660 Ti. Here are YT links to the 2D and 3D versions of the video I was testing. I can upload them later if the YT link isn't sufficient for your purposes: 2D: ...
by WayneBG
Mon Oct 30, 2017 5:41 pm
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Version 3.0 problems

Windows 7, 64 bit computer, default VR player settings: VR player cannot display 3D 360 videos properly---jerky, frozen & distorted frames. VR player can display 2D 360 videos, but the ambisonic audio decoding is wrong. Does it decode the ambix ACN/SN3D format used by YouTube? The audio doesn't ...
by WayneBG
Sun Oct 29, 2017 6:25 am
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Version 3.0 problems
Replies: 19
Views: 5195

Re: Anaglyph bug

Bump...still waiting....I have no use for the program 'til this is fixed...
by WayneBG
Wed Sep 27, 2017 2:37 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Anaglyph bug
Replies: 5
Views: 1225

Re: Masking with over/under preview problem [SOLVED]

Vuze camera? In Giga you have to be careful to apply the mask markers to the both the left and right layers. It helps to move the left and right images to different layers. You can then use the check boxes next to each image to hide the left or right layers, or all but the pair you are working on, t...
by WayneBG
Tue Sep 26, 2017 8:24 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Masking with over/under preview problem
Replies: 3
Views: 887

Re: Kodak SP360 4k, setting in AVP 2.6 to adjust distance?

I dive in the Monterey CA area. The water temperatures range from the high 40's to mid 50's F. My dives range from 40 to 90 minutes. I have a set of cameras running throughout the dive, shooting 15 to 60 second clips. Putting 4 no fog strips into the case with each camera has pretty much resolved th...
by WayneBG
Fri Sep 15, 2017 8:24 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Kodak SP360 4k, setting in AVP 2.6 to adjust distance?
Replies: 5
Views: 1274

Re: Kodak SP360 4k, setting in AVP 2.6 to adjust distance?

Interesting, I hadn't noticed that smooth/sharp blending option before. I've been using a distance of 1.2 and living with a dark band at the stitch line. I tried using AVP/Giga for stitching...once... There just wasn't enough image overlap for good control points in my underwater clips. Also, the AV...
by WayneBG
Wed Sep 13, 2017 11:39 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Kodak SP360 4k, setting in AVP 2.6 to adjust distance?
Replies: 5
Views: 1274

Re: Ambisonic sound

Any update? I just started tinkering with ambisonic audio and would love to be able to test it in the GoPro player.
by WayneBG
Mon Sep 11, 2017 7:50 am
 
Forum: GoPro VR Player - Using, Bugs & discussion
Topic: Ambisonic sound
Replies: 18
Views: 5372

Re: Anaglyph bug

Any update? Can't use it 'til this is fixed.
by WayneBG
Mon Sep 04, 2017 4:21 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Anaglyph bug
Replies: 5
Views: 1225

Re: Anaglyph bug

Any update on this? I can't really use version 3 'til this is resolved.
by WayneBG
Wed Aug 23, 2017 7:45 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Anaglyph bug
Replies: 5
Views: 1225

Re: I need help with merging 360 videos [SOLVED]

You're very kind.

Those are the two most common reasons for YT 360 problems, AFIK.
by WayneBG
Thu Aug 10, 2017 7:32 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: I need help with merging 360 videos
Replies: 3
Views: 601

Re: I need help with merging 360 videos [SOLVED]

Did you run it through YouTube's Spatial Media Metadata Injector?

Does the final video have a 2:1 aspect ratio?
by WayneBG
Thu Aug 10, 2017 12:10 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: I need help with merging 360 videos
Replies: 3
Views: 601

Lens preset?

Are lens presets handled differently in version 3? I worked up a preset for the Vuze and it improved the results in version 2.6 more than I hoped---especially by virtually eliminating apex holes. When I loaded the same preset into version 3 the apex hole returned. Do I need to create a new preset fo...
by WayneBG
Thu Aug 03, 2017 7:36 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Lens preset?
Replies: 0
Views: 390

Anaglyph bug

Trying the new version for a 3D project and notice the anaglyph preview isn't working correctly. It renders OK, but I need the preview to check masking and other edits. My display adapter is: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti, driver version: 21.21.13.7633 This happens in RC1 and RC2. http://i1116.photobuck...
by WayneBG
Thu Aug 03, 2017 7:11 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Anaglyph bug
Replies: 5
Views: 1225

Re: DWarp Beta 1 comments & crash [SOLVED]

Thank you, Claire.

Glad it helped---I really want DWarp to work!!!

Looking forward to the next update...
by WayneBG
Thu Jul 13, 2017 7:51 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: DWarp Beta 1 comments & crash
Replies: 12
Views: 1766
Next

Return to advanced search