Search found 5 matches

Return to advanced search

Re: Two bugs [SOLVED]

That your software does not work, so I will use Adobe's version, which does. Curious that I have no other 'OS issues. My system is regularly screened for viruses etc and is clean. For the moment I cannot use your software.
by Bentbins
Thu Feb 09, 2017 10:04 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Two bugs
Replies: 10
Views: 2950

Re: Two bugs [SOLVED]

Nope. But the Adobe version seems pretty good now.
by Bentbins
Thu Feb 09, 2017 8:12 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Two bugs
Replies: 10
Views: 2950

Re: Two bugs [SOLVED]

Any updates? Still can't use Autopano from within LIghtroom.
by Bentbins
Thu Feb 02, 2017 6:36 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Two bugs
Replies: 10
Views: 2950

Re: Two bugs [SOLVED]

Hi Olivier, Thanks for the response. First, no, I didn't select 'create shortcuts for all users'. Why would I, when I am the only user?? (I have now reinstalled using this option). My system is updated regularly and is running the latest iterations of Windows 10 64 and Nvidia (driver version 378.49)...
by Bentbins
Fri Jan 27, 2017 5:33 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Two bugs
Replies: 10
Views: 2950

Two bugs [SOLVED]

:mad: Bonjour, I have two problems. I recently reinstalled Autopano Giga with the latest version. However, it will only run in administrator mode. Perhaps because it will only run in administrator mode, it will not start from within lightroom using the plug-in. So, I am unable to use the program cur...
by Bentbins
Wed Jan 25, 2017 1:18 am
 
Forum: Autopano - Bugs & discussion
Topic: Two bugs
Replies: 10
Views: 2950

Return to advanced search